Carpeni

Carpeni

Data înfiinţării 1992

Toate complexuri Carpeni pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  4 obiecte

str. Grenoble, 167/1
Finalizat în trimestrul 4 2011
Chişinău, str. Grenoble, 167/1
str. Mihail Lomonosov, 51/2
Chişinău, str. Mihail Lomonosov, 51/2
Complex Cimislia 2008
Finalizat în trimestrul 4 2008
Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 81
Complex Cimislia 2009
Finalizat în trimestrul 4 2009
Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 79

Despre dezvoltator Carpeni

Compania de construcţii «Carpeni» a fost înfiinţată în anul 1992 şi pe parcursul unei perioade îndelungate de timp ajută multor familii de moldoveni să-şi găsească propria lor locuință. Pasiunea profesională pentru construcţie a permis desfăşurarea calitativă, la maxim a activităţii sale, îndeplinind întotdeauna obligațiile asumate anterior.

La baza funcţionării companiei «Carpeni» stau deschiderea, încrederea, de asemenea securitatea și confortul viitoarei case. Arhitecţii si constructorii companiei depun toate eforturile pentru ca fiecare client să poată aprecia pe măsură soluțiile lor moderne și să-şi achiziţioneze proprietatea sa imobiliară în cele mai bune locații. Acest lucru permite proprietarilor de apartamente să trăiască momente fericite în casele proprii iar şi iar, cu recunoștință faţă de constructori și cu un sentiment de satisfacție deplină pentru alegerea făcută corect.

Activitatea companiei «Carpeni», mai mult de un sfert de secol, confirmă faptul că meşterii acestui dezvoltator pot transforma în realitate visele clienților săi. Creând armonie și confort în toate obiectele sale, personalul prietenos al companiei recreează o atmosferă unică în fiecare casă, punând în aplicare doar proiecte calitative şi sigure, care servesc proprietarilor săi ani lungi.

Compania «Carpeni» este dezvoltatorul, care e deschis pentru clienții săi, salută, în mod constant, inițiativa acestora și întruchipează extraordinare idei inovatoare în domeniul imobiliar, în activitatea sa de zi cu zi.

Luând în considerare tendințele actuale în industria construcțiilor, angajații «Carpeni» vin în întâmpinare fiecărui client pentru a oferi un maximum de viață fericită în propria lor casă. Și acest lucru, pe măsură, a putut fi apreciat de către mii de proprietari recunoscători de locuinţe, de la compania Carpeni.