Complex Bernardazzi Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alessandro Bernardazzi, 79

Mai detaliat despre blocul

str. Alessandro Bernardazzi, 79
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 4
Indisponibil

Complex Bernardazzi Residence pe hartă Chişinău

str. Alessandro Bernardazzi, 79

Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019
Stadiul construcției Complex Bernardazzi Residence - Spot 7, martie 2019
Spot 7
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Facilităţizona de joaca pentru copii, sala de sport si Yoga, salon stomatologic
🟧 încălzireindividual
🟧 Liftlift Otis
🟧 Numărul de scara3
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu două nivele
🟧 Сurte închisăteritoriul pazit

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente50–176 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasare:

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” are o amplasare ideală în sectorul Centru, pe strada Alessandro Bernardazzi, 79, mun. Chişinău.

Infrastructura:

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” se află situat în centrul oraşului Chişinău totodată fiind îngrădit de gălăgia străzilor. În apropierea apartamentelor blocului locativ se află multe puncte de interes.

Puncte Comerciale: Centrul Comercial „Sun City” şi supermarketul №1,Magazin de fructe şi legume, magazin pentru îmbrăcăminte, magazin de tehnică, librărie şi diferite secţii bancare.

Centre Medicale: Instituţia Medico-Sanitară Publică Asociaţia Medicală Teritorială Centru.

Instituţii de învăţământ: Grădiniţa №12, №23, Şcoala auxiliară №7,Liceul Nikolai Vasilievici Gogol, Liceul Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi”, Liceul Mihai Coţiubinschi şi Universitatea de Stat din Moldova,

Divertisment şi locuri de odihnă: Parcul „Valea Morilor”,multe restaurante, cafenele, pizzerii şi diverse cluburi de odihnă pentru toate gusturile.

Locuri de cultură: Muzeul de Arheologie,Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Militar, Palatul Naţional, Teatrul „Licurici” , Teatrul „Luceafărul” şi Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”.

Vecini strategi: Ambasada Franţei, Ambasada Republicii Turcia, Consulatul Bulgariei, Ambasada Republicii Belarus, Ambasada României şi Ambasada Marii Britanii.

Locuri sfinte: Biserica Sfântului Vladimir, Biserica Sfântului Pantilimon, Biserica Sf. Cuvioasa Teodora de la Sihla.

Căi de transport:

Amplasarea reuşită şi deosebit de comodă a Complexului Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” la intersecţia străzilor Vlaicu Parcalab cu Alessandro Bernardazzi oferă posiblitatea de a ajunge uşor şi destul de repede la locul dorit. Imediata apropiere de centrul capitalei are o legătură bine desfăşurată cu toate sectoarele oraşului printr-o gamă largă de transport public.

Monumentul Ştefan сel Mare şi Sfânt este în 10 minute fără transport.

Gara Feroviară se află în 4,4 km şi facem până la 13 minute cu maşina.

Gara de Nort este la 5,6 km unde ajungem în maxim 17 minute.

Aeroportul este la o distanţă de 15km unde ajungem într-o jumătate de oră.

Descriere generală a construcţiei:

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” este compus dintr-un bloc locativ ce are trei scări. La fiecare etaj sunt comod amplasate un număr limitat de apartamente la care puteţi ajunge cu ascensoare silenţioase de marcă „OTIS”. Acest complex locativ are o construcţie foarte modernă ce se deosebeşte prin înfăţişarea sa, exteriorul clădirii este finisat cu piatră naturală şi este decorat cu fier forjat. Parterul şi scările sunt îmbrăcate cu granit şi finisaje de calitate înaltă. Blocul dispune de un sistem autonom de condiţionare şi ventilare a aerului şi un sistem antiincendiar.

Toate apartamentele sunt dotate cu: geamuri germane termopan cu 6 camere şi trei rânduri de sticlă, uşi cu un design neobişnuit la intrare în apartament, cazan de marcă germană pentru încălzirea autonomă (prin ţeavă de gaz) ce este unit la caloriferele germane cu regulator de încălzire, sunt montate contoarele individuale de apă, gaz şi electricitate, sunt instalate prize pentru TV, telefon şi internet prin fibră optică. Locuinţele au nu numai încălzire prin calorifere dar şi pardoseaua din camerele de baie şi la bucătărie este unită la sistemul de încălzire şi este hidroizolată. Pereţii apartamentelor sunt pregătiţi pentru montarea tapetelor iar pardoseaua este turnaţă în câteva nivele şi fonoizolată pentru aşezarea laminatului.La fiecare nivel al blocului Locativ sunt geamuri panoramice ce deschid o privelişte plăcută.

Amenajarea Complexului Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE”:

Complexul locativ este amenajat după toate cerinţele europene cu o recepţie şi zonă de aşteptare la parter. Aici este amenajată o curte de tip închis, bine luminată, păzită ce are acces limitat. În curte sunt amenajte zone verzi şi un teren de joacă pentru copii. În incinta Complexului Locativ este o sală de sport. Parcarea subterană a Complexului Locativ are două nivele, este securizată şi are barieră de acces. Inginerii şi arhitectorii Complexului locativ au prevăzut acces special în bloс pentru persoanele cu nevoi speciale.

Apartamente:

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” propune apartamente frumoase cu scheme bine gândite şi despărţite în câteva zone pentru un trai comod atât a familiilor cu copii cât şi pentru business. Arhiterorii au muncit asupra locuinţelor proiectându-le cu tavane inalte de trei metri, geamuri mari, dormitoare separate cu câteva camere de baie. Toate apartamentele se dau în exploatare „în versiune albă”, adica au pereţii finisaţi cu amestec uscat de culoare albă. Accentul următor este pus asupra balcoanelor individuale şi teraselor amenajate cu spaţii pentru barbeque.

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” oferă la dispoziţia viitorilor locatari apartamente cu o cameră, cu două, cu trei camere şi apartamente Duplex cu mai multe camere în două nivele sau Penthouse cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu o cameră există cu un spaţiu de la 50mp până la 62mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt cu un spaţiu de la 80 mp până la 115 mp;
  • Apartementele cu 3 camere sunt cu un spaţiu de la 103mp până la 164mp;
  • Apartementele cu patru şi mai multe camere cu două etaje Duplex sau Duplex Penthouse cu terase există începând cu un spaţiul de la 115mp până la 176mp.

Apartamentele Complexului Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” sunt construite astfel, încât permit o replanificare după gustul stăpânului.

Unde cumpăr imobiliar nou:

Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” este construit de „Leiria Tur” S.R.L. - un grup de investitori ce au costruit cu succes atât pe piaţa Republicii Moldova cât şi în alte ţări. Oficiul de vânzări a premium apartamentelor din Complexul Locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE” lucrează şase zile pe săptămână şi vă aşteaptă pentru a vă consulta amănunţit cum puteţi deveni proprietar a locuinţei de vis.

Mai multă informaţie detaliată despre locuinţele noi şi despre cum puteţi cumpăra apartamente noi, citiţi pe site-ul oficial al Complexului locativ „BERNARDAZZI RESIDENCE”.

Unde se află Complex Bernardazzi Residence?

str. Alessandro Bernardazzi, 79.

Termen de finalizare Complex Bernardazzi Residence?

str. Alessandro Bernardazzi, 79 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Bernardazzi Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Bernardazzi Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Bernardazzi Residence este – Leiria Tur.