Leiria Tur

Proiecte dezvoltator Leiria Tur

Construiește începând cu 1999
brn.md
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Leiria Tur

Compania de construcții «Leiria Tur» a fost înființată în anul 1999 și realizează cu succes diverse proiecte pe piața imobiliară din Moldova. În plus, «Leiria Tur» își extinde activitatea sa nemijlocită şi în alte țări, utilizând potențialele capacități ale companiei în construcția obiectelor cu diferite grade de complexitate.

Specialiștii companiei execută lucrări de construcție a complexelor rezidențiale, industriale și comerciale. Ei efectuează instalarea rețelelor inginereşti, realizând reconstrucția și restaurarea clădirilor și a construcţiilor. «Leiria Tur» oferă servicii de proiectare pentru toate categoriile de construcții, planificare urbană, precum și pentru obiecte tehnice și publice.

Edificiile companiei «Leiria Tur» se află, în cea mai mare parte, în partea centrală a municipiului Chișinău și se caracterizează printr-o calitate extraordinară, confort și siguranţă sporită. Fiecare complex este învecinat cu atracțiile cunoscute ale orașului, situat convenabil în ceea ce privește infrastructura adiacentă și amplasat în apropierea zonelor de parc.

Colaboratorii companiei sunt gata, întotdeauna, să consulte la nivel profesional, cu privire la orice probleme emergente, selectând cele mai potrivite opțiuni pentru imobiliare, care vor satisface chiar și cei mai exigenți și rafinați clienți. Puteţi obține toate informațiile necesare (condiții de vânzare a apartamentelor, prețuri, reduceri și promoții speciale) pe site-ul oficial al dezvoltatorului sau vizitând nemijlocit biroul «Leiria Tur» chiar în centrul capitalei moldovenești.

Pe parcursul multor ani de activitate profesională, compania «Leiria Tur» s-a recomandat ca dezvoltator de încredere, cu nume, care se bucură de autoritate indiscutabilă în rândul clienților. Acest lucru oferă o încredere deplină în toate obiectele construite, permițând oricărei persoane care dorește să cumpere de la «Leiria Tur» exact ceea ce şi-a dorit întotdeauna să aibă, ca apoi să se bucure de aceasta tot restul vieții.