APSG Dezvoltare

APSG Dezvoltare

Data înfiinţării 2012

Toate complexuri APSG Dezvoltare pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Complex Villa Cramei Apartments
Finalizat în trimestrul 4 2017
Chişinău, str. Cramei, 6

Despre dezvoltator APSG Dezvoltare

Compania «APSG Dezvoltare» se specializează în construcţia obiectelor cu diverse orientări si orice nivel de complexitate, oferind serviciile sale în Republica Moldova începând cu anul 2012. Dezvoltatorul construiește la prețuri accesibile, rapid și calitativ, folosind în munca sa zilnică doar tehnologii moderne și materiale de construcție testate în practică.

Specialiștii «APSG Dezvoltare» elaborează minuţios fiecare proiect planificat și fac o estimare detaliată, fapt care permite evitarea oricăror modificări și cheltuieli suplimentare în viitor. Compania oferă clienților cel mai bun preț pe metru pătrat de locuință, datorită unei baze de date extinse a furnizorilor de materiale de construcție și costului minim al acestora. Datorită acestui aspect, comandatarii achită doar munca meșterilor «APSG Dezvoltare», fără costuri suplimentare și supraplăți pentru materiale, ceea ce le oferă, în cele din urmă, economii semnificative ale resurselor financiare.

Experiența vastă în industria construcțiilor ajută lucrătorilor dezvoltatorului să își execute serviciile la cel mai înalt nivel și în cel mai scurt timp posibil, lucruri care sunt discutate în prealabil și fixate prin contract. Serviciile oferite de «APSG Dezvoltare» permit fiecărui client să-și planifice acțiunile, să distribuie investițiile în imobiliare și să sărbătorească, exact la termen, intrarea în casa nouă.

Toate lucrările se desfășoară cu ajutorul propriului echipament și a specialiștilor de categorie înaltă, cu calificare și experiență suficiente. La fiecare etapă de construcție se efectuează o supraveghere și un control atent, care elimină complet apariţia oricăror probleme ce ţin de funcționarea obiectului construit în viitor.

Adresându-se la «APSG Dezvoltare», clientul va beneficia de o serie de avantaje semnificative:

  • proiectare complexă;
  • consultare detaliată;
  • calitate înaltă a lucrărilor efectuate;
  • prețuri minime;
  • economisire a timpului și a banilor;
  • garanție la toate lucrările.

Compania «APSG Dezvoltare» permite fiecărei familii din Moldova să-și găsească propria casă, care va asigura confortul maxim, comoditatea și securitatea completă. Ofertele «APSG Dezvoltare» de astăzi vor ajuta neapărat în alegerea celei mai potrivite opțiuni, reieşind din posibilităţile și solicitările clientului.