Varincom

Proiecte dezvoltator Varincom

Construiește începând cu 2001
varincom.md
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Varincom

Compania «VARINCOM», înfiinţată in anul 2001, este una dintre cele mai mari companii de construcții din Moldova, care aplică în practică diverse proiecte în construcţia complexelor rezidențiale și imobilelor comerciale. Acesta lucrează cu succes în zonele de edificări singulare, reconstruieşte fondul de locuințe vechi, precum și investeşte surse proprii în obiecte de clasă „Premium“, care sunt situate în cele mai bune sectoare ale capitalei.

Specialiștii companiei elaborează și implementează, în mod activ, proiecte de construcţie a centrelor comercial-distractive, clădirilor industriale și birouri în Chișinău și în toată Moldova. Principiul de bază al activităţii «VARINCOM» este fiabilitatea, siguranța și aspectul practic al fiecărui obiect finalizat. Echipa de colaboratori cu experiență îndelungată în domeniul construcțiilor, utilizează soluții arhitecturale și tehnice moderne, cu scopul de a realiza proiectele cele mai isteţe și inteligente, în condiții cât mai favorabile pentru toți clienții.

Abordarea profesională de către experții «VARINCOM», care este esenţa activității sale, a fost menţionată, în mod repetat, de către experți internaționali de nivel înalt. Iar funcționarea stabilă de durată a companiei pe piața construcțiilor confirmă constant acest lucru.

Datorită perioadei îndelungate de activitate fructuoasă, «VARINCOM» a dobândit o vastă experiență în realizarea lucrărilor cu diferite nivele de complexitate. În prezent, structura companiei permite realizarea atât a proiectelor ample, cât și construirea obiectelor cu suprafeţe mici.

Compania «VARINCOM» are un potențial investițional major și un sistem de management profesionist. Între contractanți și subcontractanți are loc o interacţiune clară, care asigură respectarea exactă a tuturor condițiilor stabilite, cu controlul nemijlocit al calității lucrărilor efectuate. Iar obiectele finalizate «VARINCOM» întotdeauna se deosebesc prin nivelul excelent de finisare și design unic, care vor fi pe placul chiar și celor mai exigenţi clienți.