Star Bait Company

Star Bait Company

Construiește imobile din 2002
de la ‍1 000 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Star Bait Company  1 obiect de vânzare

Bloc Locativ Alessandro Bernardazzi 83
de la ‍1 000 € / m2
Chişinău, str. Alessandro Bernardazzi, 83

Toate complexuri Star Bait Company de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Complexuri cu apartamente vândute 2 obiecte

Bloc Locativ Ștefan cel Mare 1
Chişinău, bd. Ștefan cel Mare, 1
Bloc Locativ Anestiade 6
Chişinău, str. Anestiade, 6

Despre Compania de construcții Star Bait Company

«Star Bait Company» există pe piața imobiliară a Republicii Moldova din anul 2002. În ultima perioadă de timp, compania a reușit să construiască în Chișinău, câteva obiecte destul de mari, printre care se numără centrele comerciale și de divertisment "Grand Hall", "Sun City" și "Jumbo". În plus, permanent, se desfăşoară construcţia mai multor complexe rezidențiale, clădiri și edificii cu destinaţie socio-culturală, de asemenea, se efectuează lucrări complexe de restaurare.

Construcția caselor de locuit se realizează în conformitate cu cerințele securității seismice, utilizând tehnologii moderne și materiale de calitate, de la producători renumiți. Aspectul exterior al tuturor complexelor se încadrează armonios în arhitectura urbană a capitalei moldoveneşti și reprezintă o completare excelentă a infrastructurii existente.

«Star Bait Company» este preocupată de obținerea unei eficiențe energetice ridicate a fiecărei case, realizând o izolare termică impecabilă a fațadei, cu plăci balsamice și profiluri cu geamuri energoeconomice. Inițial, orice obiect este construit din pereți groși și care menţin căldura, ceea ce le va permite viitorilor proprietari să economisească, în procesul exploatării ulterioare a unor astfel de imobile.

În scările blocurilor de locuit se instalează ascensoare franceze confortabile, silențioase și de nădejde, cu capacitate crescută de transport. Teritoriul adiacent fiecărui complex este deplin amenajat (teren de joacă modern, parcare subterană sau locuri de staţionare în curte, zonă de agrement etc.), permițând, astfel, sesizarea confortului suplimentar, de către toţi oamenii, care locuiesc aici. Se organizează un serviciu de securitate 24/24 de ore, cu un sistem de supraveghere video funcțional, permanent, care asigură securitate completă proprietarilor de apartamente și oaspeților acestora.

Activitatea fructuoasă a «Star Bait Company» a câștigat încrederea certă a multor clienți, care sunt complet mulțumiți de alegerea făcută și recomandă, în mod constant, acest dezvoltator prietenilor și amicilor săi. Pentru a obţine convingerea referitor la calitatea construcției și furnizarea serviciilor suplimentare, merită să contactați compania personal și să validaţi în realitate priorităţile cooperării cu «Star Bait Company».