Savvides Monark

Savvides Monark

Construiește imobile din 2003
de la ‍800 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Savvides Monark  1 obiect de vânzare

Bloc Locativ Grigore Ureche 67
de la ‍800 € / m2
Finalizat în 2 tr. 2019
Chişinău, str. Grigore Ureche, 67

Toate complexuri Savvides Monark de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Complexuri cu apartamente vândute 3 obiecte

str. Nicolae Anestiade, 3
Finalizat în 4 tr. 2008
Chişinău, str. Nicolae Anestiade, 3
str. Independenței, 44
Finalizat în 4 tr. 2013
Chişinău, str. Independenței, 44

Despre Compania de construcții Savvides Monark

În anul 2003, investitorul grec cu experienţă Georgios Savvides pentru prima dată a manifestat interes faţă de piața construcțiilor din Republica Moldova. Iar în anul 2009 a fost înfiinţată compania «Savvides Monark», care a devenit antreprenor în construcţia clădirilor rezidențiale şi altor edificii în capitală și suburbiile sale.

Datorită valorilor fundamentale - profesionalism, eficiență și calitate, «Savvides Monark» a reușit să formeze o echipă profesionistă de colaboratori și să câștige o reputație bună în rândul clienților. Pe parcursul ultimilor ani echipa companiei colaborează cu cei mai buni arhitecți și designeri care sunt specialişti recunoscuți în Moldova.

«Savvides Monark», în activitatea sa, manevrează cu pricepere între calitatea înaltă și prețurile avantajoase pentru metru pătrat, satisfăcând astfel nevoile curente ale tuturor clienților. Un atu important al companiei de construcții, în realizarea proiectelor din domeniul imobiliar este introducerea tehnologiilor moderne și utilizarea materiilor prime de calitate, cu scopul de a garanta punerea în aplicare a angajamentelor anterioare exact la termen. Toate materialele de construcție și finisare sunt importate, în cea mai mare parte, direct de la producătorii care se află în parteneriat de încredere cu dezvoltatorul.

«Savvides Monark», de-a lungul anilor de prezență pe piața imobiliară din Republica Moldova, a finalizat cu succes mai multe proiecte majore, aplicând la fiecare obiect soluții avansate în proiectare și evidenţiindu-se prin calitatea impecabilă a lucrărilor efectuate. Acest lucru se explică prin experiența practică acumulată de către compania cu renume, care a reușit să se distingă prin construcția clădirilor și ansamblurilor rezidenţiale în capitala Ciprului, Nicosia.

Experiența bogată și profesionalismul personalului «Savvides Monark» s-au implementat într-un nou complex modern de pe strada Grigore Ureche 67. Clădire monumentală, construită în centrul istoric al capitalei moldoveneşti, s-a încadrat în mod unic în imaginea urbană a Chișinăului, iar coloanele neobișnuite și balcoanele edificiului au adăugat un farmec irepetabil întregii arhitecturi. Fiecare proprietar de imobil în acest complex va fi mulțumit de planificarea acestuia, calitatea lucrărilor și imediata vecinătate cu locurile istorice importante, cunoscute din copilărie.