În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex Royal Residence
în Chişinău

Prețul / m2
de la ‍1 100 €
Dezvoltător
Adresă
bd. Mircea cel Bătrân, 15A

Mai detaliat despre blocul

bd. Mircea cel Bătrân, 15a
22 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Complex Royal Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 iunie 2024
1 camere
37.4–51.66 m2
de la ‍1 100 € / m2de la ‍41 140 €
2 camere
57.27–125.4 m2
de la ‍1 100 € / m2de la ‍62 997 €
3 camere
72.7–124.16 m2
de la ‍1 100 € / m2de la ‍79 970 €

Complex Royal Residence pe hartă Chişinău

bd. Mircea cel Bătrân, 15A

Plata în rate la Complex Royal Residence

Disponibil

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje22
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca, zonă securizată cu supraveghere video
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftmarfă, pasager
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu două nivele, terestră
🟧 Termoizolarevata minerala

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente37,4–124,16 м2

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Braus Royal Residence” se află amplasat pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 15, la sectorul Ciocana, în municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei amplasării

Complexul Locativ „Braus Royal Residence” se află așezat în apropiere de pădure și este înconjurat de aer curat și spații verzi.

Nu departe de blocul de apartamente funcționează câteva săli de sport, una cu bazin pentru maturi și copii, de asemenea sunt amenajate terenuri pentru sport la aer liber, și nu departe de casă se află terenul de joacă pentru copii - Baby Parc.

La o distanță mică de la casă, copiii au posibilitatea de a învăța la următoarele licee și școli: Liceul Teoretic «Olimp», Liceul Teoretic „Gaudeamus”, „Petru Zadnipru”, „Mihail Berezovschi”, «Dacia», Liceul Teoretic sportiv nr. 2, Școala primară nr. 12 „Anatol Popovici” și școala „Grigore Vieru”. De asemenea pentru copii nu departe de casă funcționează Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”. Iar cei mai micuți copilași au posibilitatea de a frecventa următoarele grădinițe: №30, №212, №188, №225 și №130.

Pentru grijile cotidiane și comerciale ale locatarilor, în apropiere de Complexul locativ funcționează supermarketurile: Linella, Green Hills și №1, este Centrul Comercial «Palmira», sunt multe magazine pentru copii și cu mărfuri pentru casă, sunt saloane de frumusețe, funcționează stomatologii, centre medicale, centru diagnostic, sunt farmacii și secții bancare. Precum și funcționează o varietate de cafenele, pizzerii, restaurante și baruri pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile.

Casa „Royal Residence” are așa vecini semnificativi ca: Judecătoria Ciocana, Registrul Ciocana și Sectorul de poliție și Direcția de documentare a populației.

Căi de transport

Fiind amplasat pe artera principală a sectorului Ciocana Complexul locativ „Braus Royal Residence” de pe bd. Mircea cel Bătrân, are acces facil către toate sectoarele Chișinăului cu mult transport în comun, care circulă pe lângă casă cu rute de autobuz, troleibuz și o gamă variată de rute de maxi-taxi.

De la Blocul locativ până la Gara Feroviară este o distanță de 6,4 km, Gara Auto de Nord se află la 4,4 km, Gara Centrală și piața centrală sunt situate la – 6 km. Până la Gara de Sud sunt -10,9 km. Și în centrul capitalei se ajunge prin Bulevardul Grigore Vieru în maxim 19 de minute parcurgând o distanță de 6,6 km. Până la Aeroport sunt 15,1 km.

Descrierea generală a construcției și amenajarea Rezidenței

Structura de rezistență a Blocului Locativ „Braus Royal Residence” este bazată pe o carcasă din beton armat monolit și oferă clădirii de apartamente un nivel înalt de rezistență seismică.

Pereții construcției atât cei interiori cât și cei exterior sunt zidiți din cărămidă roșie de marcă BRIKSTON. Din exterior fațada casei dispun de un sistem de izolare termică din polistiren extrudat cu grosimea de 8 cm și cu vată minerală, sistemul de termoizolare este acoperit cu finisaje de calitate superioară.

Tâmplăria exterioară este cu ferestre montate cu profil PVC de la REHAU și cu geam termopan în 5 camere și cu 3 rânduri de sticlă, care dispune de un nivel înalt de eficiență energetică.

Amenajarea Ansamblului Rezidențial

În blocul locativ sunt modern și cu gust amenajate spațiile comune, holurile și scările cu pardoseli acoperite cu marmură și cu pereți finisați cu vopseli lavabile.

La parterul clădirii sunt prevăzute spații de menire comercială.

Pentru autotransportul rezidenților există construite locuri de parcare în două nivele.

Pentru securitate funcționează sistemul de interfon.

Descrierea apartamentelor

Apartamentele Rezidenței „Braus Royal Residence” sunt oferite cumpărătorilor cu planificări moderne și confortabile. Locuințele sunt propuse spre vânzare în variantă de finisare - „la alb”. Există posibilitatea de a alege apartamente dinte unitățile locative, care sunt prezentate cu una, două și cu trei camere. Blocul locativ are apartamentele cu o cameră, construite cu suprafața de la 38,4 mp până la 50,2 mp. Apartamentele cu două camere sunt proiectate și construite cu suprafața totală de la 57,1 mp și până la 69,7 mp. Locuințele cu trei odăi sunt oferite cu suprafața generală între 83,2 mp și 95,1 mp.

La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal.

Fiecare locuință dispune de un sistem autonom de încălzire și este dotat cu o centrală termică proprie (clasa A) cu cazan în condensații montat și conectat. În plus este un sistem de încălzire care funcționează și prin pardoseală în camera de baie, în bucătărie și salon.

Cumpărătorii primesc apartamente conectate la toate rețelele inginerești, este apă, gaz, curent electric și este conexiune la sistemul de canalizare. În fiecare locuință este internet prin fibră optică, fir de telefon și cablu pentru TV.

Achiziționarea imobilelor direct de la Dezvoltator

Dezvoltatorul Complexului Locativ «Royal Residence» este Compania de Construcții „Braus Imobiliare”. Această companie are mai mult de 10 ani de activitate și construiește proiecte civile cu o răspundere și seriozitate ridicată, cu rapiditate și garanție.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare în rate a apartamentelor sale.

Pentru mai multă informație detaliată despre apartamente, amplasarea lor pe scară, planificările camerelor, mai multe poze și materiale utile și despre toate posibilitățile propuse de achitare a imobilului din Complexul Rezidențial „Royal Residence”, sunteți invitat să vizitați site-ul web al Companiei de Construcții „Braus Imobiliare”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Royal Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Royal Residence din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Complex Royal Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 100 €.

Cum să cumpăr un apartament în Complex Royal Residence în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Royal Residence: Rate la dezvoltator.

Termen de finalizare Complex Royal Residence?

bd. Mircea cel Bătrân, 15a – finalizat.