Restart business

Proiecte dezvoltator Restart business

Construiește începând cu 2010
0 proiecte
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Restart business

Compania «Restart business» a fost înființată în anul 2010 și se ocupă cu construcția complexelor rezidențiale în Chișinău. Proiectanţii și specialiştii organizației de construcții întotdeauna oferă clienților săi soluții bine gândite în sectorul locativ, care sunt potrivite tuturor categoriilor de cetățeni. De-a lungul activității sale, «Restart business» a reuşit să pună în funcțiune o mulțime de obiecte imobile, cu o suprafață totală de peste 32.000 m2.

Fiecare clădire construită de companie are o carcasă monolitică din beton armat foarte puternică, iar pereții exteriori sunt realizați din blocuri de beton gazos care sunt fabricate într-un proces de producţie cu autoclave. Fațadele tuturor clădirilor se izolează suplimentar cu plăci din vată minerală, ceea ce permite păstrarea căldurii în apartamente, chiar și în perioada de timp cu geruri puternice. Pereții de secţionare și cei interiori sunt, de asemenea, construiți din blocuri de beton gazos, dar cu o grosime mai mică decât pereții exteriori ai clădirii. Totuşi, acestea asigură o izolare fonică excelentă.

În cadrul complexelor sale, «Restart business» instalează ferestre cu profil din metaloplastic «KBE» cu cinci camere şi sticle LowE, care oferă economii suplimentare de energie în timpul exploatării ulterioare a apartamentului. Scările fiecărui bloc sunt echipate cu lifturi «KLEEMANN», cu viteză accelerată, silențioase și foarte sigure, de la producătorul grec renumit.

Teritoriul fiecărui complex construit este îngrădit și amenajat (locuri de parcare, zonă de agrement și teren de joacă pentru copii), în care se instalează supraveghere video și se organizează programul serviciului de securitate 24/24 de ore. Clădirile noi de la «Restart business» sunt integrate perfect în peisajul urban și au o infrastructură dezvoltată (școli, grădinițe, magazine, bănci etc.), ceea ce permite fiecărui proprietar al apartamentului să se simtă confortabil.

Compania «Restart business» abordează cu seriozitate deplină procesul de construcție a tuturor bunurilor imobile și în activitatea sa se ghidează de profesionalism, experiența și calitate constantă a serviciilor furnizate populației.