Nordinvest Construct

Proiecte dezvoltator Nordinvest Construct

Construiește începând cu 2013
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Nordinvest Construct

Compania de construcții «Nordinvest Construct» îşi desfăşoară activitatea începând cu anul 2013, lucrând într-o manieră calitativă și actuală. Criteriile esenţiale, care stau la baza funcționării companiei, sunt profesionalismul înalt al colaboratorilor, folosirea materialelor de construcție, exclusiv verificate, de la producători renumiţi și accesibilitatea maximă a locuințelor pentru cetățenii Moldovei.

Tot ceea ce construieşte «Nordinvest Construct» arata solid, fiabil si elegant. În fiecare clădire construită se urmăreşte un stil deosebit și soluții contemporane, oferite de către meșterii companiei. Specialiştii dezvoltatorului respectă cele mai stricte standarde de calitate în munca zilnică, aplicând doar tehnologii avansate și mijloace tehnice sigure. Toate acestea, în complex, permit companiei «Nordinvest Construct» să realizeze obiectivul său cel mai important - crearea unei locuințe confortabile și practice pentru o viață comodă și lipsită de griji a oamenilor.

Angajații companiei proiectează și construiesc atât imobiliare în segmentul premium cât și apartamente accesibile pentru clasa de mijloc. Prin urmare, astăzi, oricine îşi va putea găsi locuinţă la «Nordinvest Construct» la prețuri accesibile pentru sine. Costul apartamentului se calculează conform documentației de proiect acceptate anterior și depinde, în majoritatea cazurilor, de dimensiunea suprafeței locuinței achiziționate. Clientul, conform contractului semnat, alege independent modul de achitare a bunului imobiliar și în viitor respectă exact programul de plăţi, aprobat de ambele părți.

Corespunzător planului de dezvoltare elaborat, fiecare obiect este construit în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale și are o stabilitate seismică maximă. Curțile din jurul casei sunt întotdeauna echipate cu zone de recreere confortabile și locuri de joacă moderne pentru copii.

Astăzi fiecare familie din Republica Moldova are o oportunitate excelentă de a-şi cumpăra un apartament minunat de la compania «Nordinvest Construct» și de a avea o viață complet diferită, mai bună și mai fericită în propria casă.

Acest dezvoltator imobiliar este și cunoscut ca Euroetalon