GhenConstruct

Proiecte dezvoltator GhenConstruct

Construiește începând cu 2011
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator GhenConstruct

Compania «GhenConstruct» a fost înfiinţată în anul 2011 si se ocupă de construcţia clădirilor rezidenţiale pentru diverse categorii ale populaţiei. Datorită activității sale de succes, echipa «GhenConstruct» a creat relații unice cu fiecare client, oferind imobiliare de înaltă calitate, fiabile și sigure, menținând prețul pe metru pătrat de locuință la un nivel minim.

Cu minuţiozitate deosebită, angajații «GhenConstruct» abordează alegerea materialelor, folosind doar produse calitative de la branduri bine-cunoscute, precum și respectând toate standardele necesare în construcție și controlând fiecare etapă a procesului de edificare a clădirii.

Scopul principal al companiei «GhenConstruct» este abordarea profesională a dorințelor clienților, îmbunătățind relațiile pe termen lung cu aceștia pe baza interesului, încrederii și a respectului reciproc. Colaboratorii «GhenConstruct» depun eforturi maxime pentru a satisface toate nevoile clienților, oferind consultanță juridică și asistență în legătură cu achiziționarea unei locuințe, pentru a crea condițiile cele mai confortabile viitorilor proprietari imobiliari.

«GhenConstruct» propune clienților săi mai multe opțiuni de plată pentru un apartament, inclusiv achitarea în rate până la momentul punerii în funcțiune a casei. În cazul plății valorii totale a proprietății se oferă reduceri suplimentare. În plus, se poate pleda pentru un împrumut ipotecar cu o contribuţie iniţială minimă în avans, achitând prețul apartamentului în rate mici într-o perioadă lungă de timp.

«GhenConstruct», cu toată seriozitatea, își construiește toate obiectele sale și își desfășoară activitatea, ghidându-se de profesionalism, experiență și calitate constantă a serviciilor furnizate populaţiei. Și o multitudine de clienți ai «GhenConstruct», pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, în practică, se conving de validitatea acestor afirmații.