Fauri

Proiecte dezvoltator Fauri

Construiește începând cu 1988
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Fauri

Compania «Fauri» activează pe piaţa construcţiilor din Moldova, începând cu anul 1988, ca cooperativă de producţie "Sozidateli" si întreprindere mică "Făuritorul". Toate lucrările se efectuează doar cu materiale certificate, foarte calitativ și în termeni clar definiți. De-a lungul anilor de activitate fructuoasă, «Fauri» a acumulat o experiență bogată în implementarea celor mai variate proiecte, folosind tehnologii moderne și personal calificat în procesul de construcție.

Compania a edificat numeroase obiecte rezidențiale, industriale și sociale importante, atât în capitală, suburbie, cât și în alte localităţi ale republicii. Printre acestea se numără construcția blocului cu apartamente și bazei petroliere în satul Ghidighici, fundamentelor și structurilor metalice ale hangarelor pentru depozite în Aeroportul Internațional Chișinău, de asemenea lucrări de finisare a fabricii de conserve din Orhei, izolarea termică a magaziilor de fructe și congelatoarelor în satul Cărbuna. În plus a fost construită baza de producere a SA „Energoconstrucţia“, centrul comercial și wellness "Success", complet renovate spațiile SA „Sigma“, secţiile SA „Zorile“ și multe altele.

Compania de construcții «Fauri» are propria bază, închiriază în permanență fabrica de beton turnat, dispune de echipamentele necesare și de angajați cu înaltă calificare. Profesioniştii companiei aplică în activitatea sa doar cele mai avansate tehnologii de construcție, ceea ce asigură o combinație ideală a rezistenței sporite a clădirii şi proprietăților termoizolante şi de acumulare a pereților. Fiecare obiect prezintă capacități excelente de izolare fonică și rezistență la foc, având, în același timp, o rezistență seismică crescută.

Toată experiența acumulată și profesionalismul specialiştilor companiei au fost inserate în construcția noului complex de elită "Deluxe", care se află în centrul capitalei moldovenești. Astăzi, acesta servește drept cartelă de vizită a companiei «Fauri», caracterizând-o ca dezvoltator serios și demn de încredere, cu o experiență practică bogată. Complexul Premium clasă "Deluxe" este un imobil modern, extracalitativ și luxos, care se amplasează armonios în cartierele istorice ale orașului Chișinău.

Tot ceea ce construiește «Fauri» arată solid, profesional și fiabil. În fiecare clădire construită, pot fi urmărite stilul elegant și soluțiile extraordinare ale meșterilor, iar locuința este maximal comodă și confortabilă pentru proprietar. O astfel de proprietate este un simbol al prestigiului și o confirmare a unui anumit statut pentru proprietarii săi, fapt care vorbește despre un mod complet diferit de viață -unic și superior calitativ.