Eurocons

Eurocons

Data înfiinţării 1997
de la ‍850 € / m2

Ansambluri rezidențiale Eurocons  1 obiect de vânzare

Complex Valea Trandafirilor 4
de la ‍850 € / m2
Finalizat în trimestrul 4 2020
Chişinău, str. Valea Trandafirilor, 4

Toate complexuri Eurocons pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  3 obiecte

Bloc Locativ West End Residence
Finalizat în trimestrul 1 2019
Chişinău, str. Pietrăriei, 54
Complex Burebista Apartments
Finalizat în trimestrul 4 2019
Chişinău, str. Burebista, 22
Complex Hâjdeu City Park
Finalizat în trimestrul 2 2018
Chişinău, str. Alexandru Hâjdeu, 122

Despre dezvoltator Eurocons

Compania de construcții «Eurocons» este una dintre cele mai de încredere și de perspectivă companii de construcții din Chișinău. Scopul său principal este construirea clădirilor moderne cu o infrastructură dezvoltată și condiţii confortabile de locuit. «Eurocons» se remarcă prin faptul, că efectuează întreținerea clădirilor noi și după darea lor în exploatare. Specialiștii companiei oferă un nivel ridicat de deservire, întotdeauna susțin feedback-ul cu clienții săi, acestea fiind principiile esenţiale ale activităţii «Eurocons».

Structurile edificate de «Eurocons» asigură cu locuințe cele mai variate pături sociale. Casele pot fi construite în stil minimalist, sau ca extraordinare imobile de elită, din categoria lux. Atunci când proiectează fiecare complex, arhitecții găsesc diverse soluții de planificare, ținând cont de dorințele viitorilor proprietari. În procesul de construcție se utilizează, exclusiv, materiale de înaltă calitate și testate în timp.

Pereții exteriori ai tuturor clădirilor companiei «Eurocons» sunt căptuşiţi, folosind tehnologia „fațadei calde“ (un strat de polistiren de 10 cm), iar cei interiori, din apartamente, au o izolare termică şi fonica suplimentară. În locuinţe se instalează cazane de gaz, de la firma «IMMERGAS» și de la alte companii bine-cunoscute, care s-au stabilit pe piaţă, în ultimii ani. Scările blocurilor sunt echipate cu lifturi care au un sistem hidraulic silențios, de la faimosul producător mondial «OTIS».

În conformitate cu planurile de construcție aplicate, zone de recreere pentru adulți și terenuri de joacă moderne, pentru copii sunt amplasate în curțile complexelor edificate. În funcție de proiect, proprietarii de automobile pot avea un parking subteran, parcări la sol sau chiar locuri de staţionare deschise, pentru oaspeți. Întreg teritoriul amenajat, în jurul casei se află sub supraveghere video non-stop, ceea ce asigură o securitate constantă atât a edificiului propriu-zis cât și a locatarilor săi.

Activitatea «Eurocons» răspunde nevoilor fiecărui client și permite satisfacerea celor mai pretenţioase solicitări și dorințe. Succesul companiei se explică prin profesionalismul colaboratorilor săi, folosirea metodelor moderne de construcție și accesibilitatea locuințelor pentru posesorii finali. Cu «Eurocons», calitatea înaltă a construcțiilor nu este un lux, ci un standard obişnuit.