Elat Neocons

Proiecte dezvoltator Elat Neocons

Construiește începând cu 2011
0 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Proiecte finalizate

3 proiecte

Despre dezvoltator Elat Neocons

Compania «Elat Neocons», care a fost înființată la începutul anului 2011, se evidențiază ca fiind unul dintre dezvoltatorii cu cea mai rapidă creștere în Republica Moldova. În activitatea sa zilnică, compania se descurcă excelent cu sarcinile stabilite și garantează complet performanța lucrărilor de înaltă calitate, fiabile și profesionale la fiecare etapă a construcției. Astăzi, «Elat Neocons» oferă doar ceea ce este necesar unui client modern.

Meșterii organizației au o experiență impunătoare în domeniul construcțiilor, prezentându-se pe această piață exclusiv în aspectul pozitiv. «Elat Neocons» se consideră unul dintre principalii lideri printre ofertele de locuințe accesibile, satisfăcând nevoile tuturor clienților săi, fapt confirmat de proiectele companiei, finalizate cu succes, în ultimii ani.

Funcţionarea companiei «ELAT NEOCONS» se bazează pe executarea lucrărilor efectuate la un nivel înalt calitativ, darea în exploatare a obiectelor sale exact la timp și, de asemenea, pe o abordare absolut responsabilă a obligațiilor sale contractuale. Acest lucru i-a permis, în fața investitorilor și a numeroși clienți, să câștige respectul binemeritat și să obțină o reputația de prestigiu a dezvoltatorului cu un nivel foarte înalt de încredere.

În prezent, locuințele de la «Elat Neocons» reprezintă o garanție excelentă a calității și siguranței, construite în strictă conformitate cu toate standardele și reglementările acceptate. În procesul de construcție se folosesc doar materiale verificate, care s-au recomandat deja și tehnologii avansate, care asigură protecția completă a viitoarelor imobile de toate influențele externe negative.

Dezvoltatorul își implementează proiectele aproape în toate domeniile pieței imobiliare, pornind de la construcția tipică de locuințe cu confort sporit și până la oferte de clasă premium. Experiența «Elat Neocons» în construcţia comercială și suburbană este una de succes, iar obiectele date în exploatare au toate facilitățile necesare și pot fi transmise viitorilor proprietari “la cheie”.

Compania «Elat Neocons» își tratează clienții cu grijă, creând unități speciale pentru confortul lor nemijlocit pe șantierul de construcții, unde toţi doritorii pot obține cu ușurință consultaţii competente de la angajați cu experiență. Iar serviciul de deservire individuală pentru clienți oferă suport personal viitorului proprietar al apartamentului de la încheierea contractului până la înmânarea nemijlocită a cheilor.

«Elat Neocons» creează astăzi o locuință de calitate foarte înaltă și în același timp destul de accesibilă pentru majoritatea locuitorilor republicii. Fiecare proiect poate fi privit ca o tendinţă a dezvoltatorului spre auto-perfecţionare și într-o perioadă atât de scurtă de timp, compania «ELAT NEOCONS» a reușit să demonstreze acest lucru prin propriile fapte și feedback pozitiv din partea mai multor clienți.