Ecosem Grup

Ecosem Grup

Data înfiinţării 2003
de la ‍600 € / m2

Ansambluri rezidențiale Ecosem Grup  1 obiect de vânzare

Complex Teatral
de la ‍600 € / m2
Finalizat în trimestrul 4 2021
Chişinău, str. Bacioii Noi, 14/5

Toate complexuri Ecosem Grup pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  3 obiecte

Complex Maria Magdalena
Finalizat în trimestrul 1 2016
Chişinău, bd. Mircea cel Batrin, 34/5
Complex Diana
Finalizat în trimestrul 3 2008
Chişinău, str. Nicolae Sulac, 8
Complex MMC Premium
Finalizat în trimestrul 3 2022
Chişinău, bd. Mircea cel Batran, 34/4, Chisinau

Despre dezvoltator Ecosem Grup

«Ecosem Grup» este o companie de construcții care și-a început cariera profesională în anul 2003 și construiește cu succes locuințe moderne și economice, corespunzător celor mai severe standarde europene de calitate. Principiile de bază ale acestui agent economic sunt disponibilitatea, fiabilitatea și durabilitatea. Angajații «Ecosem Grup» aleg, exclusive, materiale de construcție de înaltă calitate, nu economisesc pe integrarea tehnologiilor noi și mijloacelor tehnice moderne. Lozinca de bază pe care o propagă compania: a investi cu înțelepciune!

Direcțiile de activitate ale companiei «Ecosem Grup» cuprind un segment suficient de mare, inclusiv proiectarea și ridicarea blocurilor de locuit cu mai multe etaje, obiecte industriale, spații comerciale, precum și construcția de drumuri și poduri. În plus, angajații companiei participă la construcția reţelelor de comunicare inginereşti, desfășoară activități de consolidare, reconstrucție și restaurare a diverselor structuri.

«Ecosem Grup» a devenit cunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova, datorită mai multor unităţi bine construite și date la timp în exploatare. Complexele oferite de companie vor rezista unui cutremur puternic de 8 puncte, se remarcă prin confortul locaţiei, aspectul exterior uimitor si infrastructură dezvoltată.

Fiecare apartament are încălzire autonomă, un sistem modern de ventilație și protecție împotriva incendiilor. Clădirile sunt construite conform tehnologiei carcasă-monolit, care conferă caselor rezistență suplimentară și prelungeşte semnificativ durata de exploatare a locuinţelor. Pereții sunt umpluți cu beton celular și izolați cu ajutorul unui material termic ignifug.

Astăzi, fiecare cetățean al Moldovei are ocazia, cu minim de investiții, să achiziţioneze un apartament excelent de la compania «Ecosem Grup» și să acceseze o viață complet diferită într-un alt sistem calitativ de măsură. Fiind o companie de construcţii cu reputaţie, aceasta oferă, la alegere, diverse modalităţi de plată pentru locuințe, ceea ce face ca visul măreţ despre propria casă să devină, totalmente, realitate.