Complex Maria Magdalena
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mircea cel Batrin, 34/5

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
bd. Mircea cel Batrin, 34/5 (Blocul A şi B)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2016 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
bd. Mircea cel Batrin, 34/5 (Blocul C)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2016 tr. 3
Indisponibil

Complex Maria Magdalena pe hartă Chişinău

bd. Mircea cel Batrin, 34/5

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje6–15
🟧 Tehnologia construcțieicărămidă
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftmarfă, pasager
🟧 Perețicărămizii
🟧 Spațiu de parcaregaraje şi parcare exteroiară
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente34–71 m2

Informații despre Complexul locativ

În unul dintre сele mai tinere şi noi sectoare a Municipiului Chişinău a fost creat Complexul Locativ cu o denumire atrăgătoare „Maria Magdalena”. Blocurile Complexului locativ „Maria Magdalena” au crescut pe strada centrală a sectorului tineretului Ciocana pe adresa: Bulevardul Mircea сel Bătrân, 34/5.

Infrastructura din jur

Sectorul Ciocana, unde este amplasat Complexul Locativ „Maria Magdalena” are o infrastructură foarte dezvoltată cu o mulţime de supermarkete, licee, centre medicale, bănci şi restaurante. În apropierea Complexului Locativ „Maria Magdalena” puteţi face cumpărături la aşa Centrele Comerciale: “Eco Moldova” şi „Mayer-Mobilă”. Pentru a servi bucate delicioase aveţi în apropiere restaurante şi cafenele pentru orice gust şi buzunar. La alegerea Dumneavoastră sunt două săli de sport dintre care una cu bazin. Copii Dumneavoastră pot frecventa Grădiniţele № 211, 188, 212 apoi pot merge la Liceul „Mihail Berezovschi” sau „Igor Vieru”. În imediata apropiere se află farmacii, Salon de frumuseţe, diferite secţii bancare, centru medical, clinica stomatologică, magazine pentru copii, librărie şi un parc care dă senzaţia că vă aflaţi departe de oraş în pădure cu aer proaspăt. Apartamentele Centrului Locativ „Maria Magdalena” se află sub supravegherea Bisericii din apropiere - Biserica Sfântului Ioan Iacob Hozevitul. Anume aici este locul unde simţiţi că nu vă lipseşte nimic. Şi tot de ce aveţi nevoie este foarte aproape.

Transport în apropiere

Anume din acest cartier a sectorului Ciocana puteţi găsi o mulţime de mijloace de transport în toate direcţiile ce leagă sectoarele oraşului. Complexul locativ „Maria Magdalena” este situat pe bulevardul central a sectorului Ciocana, deci din acest loc puteţi uşor şi repede ajunge acolo unde aveţi nevoie. O mulţime de microbuze, troleibuze şi autobuze circulă în toate direcţiile oraşului şi în afara Capitalei. Oprirea transportului public se află în câteva minute mers pe jos de la blocurile Centrului Locativ „Maria Magdalena”. De aici facem doar numai 30 de minute până la Gara Feroviară cu rutieră directă şi doar 20 de minute până la gara de Nord. Aeroportul se află la o distanţă de 21 de km şi la el puteţi ajunge nu mai repede decât în 70 de minute.

Informații generale

Complexul Locativ „Maria Magdalena” este compus din trei blocuri: două cu câte 15 etaje şi unul de şase etaje. În construcţie a fost pus în principal accentul pe materialele de construcţie de ce mai înaltă calitate şi сele mai moderne finisaje. Pereţii construcţiei sunt clâdiţi în aşa mod că pot rezista la cutremure de până la 8 grade. Blocurile sunt foarte calde datorită izolării termice şi cărămizii roşii de marcă „Brikston”, ce a fost folosită în construcţia blocului C. Ascensoarele silenţioase sunt din Spania. Geamurile termopan sunt cu şapte camere. Încălzirea este şi prin pardoseală. Fiecare apartament are încălzire autonomă (caloriferele sunt deja instalate), sistema proprie de ventilare şi sistema proprie anti-incendiară nu numai în apartamente dar şi în spaţiile comune. Pereţii interiori a apartamentelor deja sunt tencuiţi şi nivelaţi aşteaptă doar să vă realizaţi visurile, ideile şi talentele Dumneavoastră de designer.

Teritoriu interior

Complexul Locativ „Maria Magdalena” prezintă la dispoziţia locatarilor săi un teritoriu de 13 800 metri pătraţi. Şi fiecărui apartament îi revine sigur un loc la parcarea exterioară. La parterul caselor Comlexului sunt proiectate şi construite garaje. Securitatea proprietarilor apartamentelor este păstrată de un sistem interfon, ogradă de tip închis şi uşă metalică la intrare.

Despre apartamente

Сel mai mic apartament a Complexului Locativ „Maria Magdalena” are o suprafaţă de 35,1 m2. Suprafaţa maximă a celui mai mare apartament din blocul locativ este de 71,7 m2. La necesitatea şi dorinţa Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră, cu două camere, cu trei camere cu diferite suprafeţe. Vă propunem o descriere detaliată a locuinţelor din blocul Comlexului Locativ “Maria Magdalena”:

  • Apartamentul cu o cameră constă din: un coridor de 6,5 m2, o cameră de baie de 4,5 m2, o bucătărie de 7,7 m2, o cameră de zi cu suprafaţa de 13,2 m2 şi o lojă cu mărimea de 3,2 m2 ce are intrarea din bucătărie. Apartamentele cu o cameră din blocul С sunt situate la etajele 1, 4, 6, şi la parterul casei.
  • Apartamentele cu două odăi sunt propuse în patru variante începând cu o suprafaţă de 51 m2 şi până la 71,7 m2. Toate camerele sunt separate, majoritatea apartamentelor au băi separate, suprafaţa camerelor variază de la 10,8 m2 până la 16,8 m2. Mărimea bucătăriei poate fi de la 10,42 m2 şi până la 18,9 m2, în dependenţă dacă camera de zi este unită cu bucătăria sau separată. Astfel de apartamente pot fi cu o cameră de baie şi o toaletă suplimentară pentru oaspeţi, la fel aveţi posibilitatea de a alege un astfel de apartament cu două lojii în diferite părţi a blocului locativ. Apartamentele cu două camere din blocul С sunt amplasate la parterul casei şi la toate etajele blocului în dependenţă de tipul şi suprafaţa locuinţei.
  • Apartamentele cu trei odăi sunt reprezentate în două tipuri. Primul tip „Tip European” unde una din camerele de zi este unită cu bucătăria şi are suprafaţa maxim de 54,7 m2. Bucătăria-salon are 13,4 m2, un hol de 9,0 m2, o cameră de baie şi o toaletă suplimentară pentru oaspeţi, camerele au suprafaţa de 10,3 m2, 10,9 m2 corespunzător. Apartamentele cu trei camere de primul tip “European” sunt amplasate la parterul casei şi la toate etajele blocului.
  • Сele mai mari apartamente din blocul С a Complexului Locativ au trei odăi separate şi sunt cu o suprafaţă maxim de 70,9 m2. Au o bucătărie de 13,4 m2, un hol mare de 10,2 m2, o cameră de baie de 4,6 m2 şi o toaletă suplimentară pentru oaspeţi de 1,8 m2, toate dormitoarele sunt separate şi au o suprafţă de 9,2 m2, 13,1 m2, 15,1 m2 corespunzător. Apartamentele cu trei camere separate din blocul С sunt situate la parter şi etajele 1, 3, 4, 5, 6.

Termeni de vânzare

Dacă cumpăraţi un apartament în blocul Complexului locativ „Maria Magdalena” primiţi posibilitate să-l achitaţi în rate sau să luaţi un credit bancar.

Condiţiile de procurare a apartamentelor sunt foarte plăcute şi consideră toate posibilităţile financiare a cumpărătorilor:

  • Viitorii proprietari a apartamentelor care au posibilitatea de a plăti integral, sigur primesc reduceri considerabile.
  • Dacă decideţi să cumpăraţi imobilul în rate, să ştiţi că nu aveţi dobândă şi comisioane.
  • Creditul ipotecar poate fi oferit cu condiţia de achitare a primei rate în mărimea de 30% din preţul apartamentului ales.

Compania de construcţie „Ecosem Grup” deja este bine cunoscută pe piaţă cu obiectele sale finisate de o calitate înaltă şi o înfăţişare frumoasă a construcţiilor. Locuinţele propuse de „Ecosem Grup” sunt proiectate modern, construite calitativ şi amplasate comod.

Dacă vă doriţi o viaţă într-o casă nouă, dacă visaţi la un apartament modern, într-un cartier exclusiv a sectorului Ciocana. Sunteţi bine venit! Aflaţi mai mulţă informaţie detaliată despre Complexul Locativ „Maria Magdalena” pe site-ul oficial a companiei de construcţie „Ecosem Grup”.

Complexul locativ deja este botezat cu aşa nume ca „Maria Magdalena”.

Deci şi viaţa Dumneavoastră aici este binecuvântată.

Unde se află Complex Maria Magdalena?

bd. Mircea cel Batrin, 34/5.

Termen de finalizare Complex Maria Magdalena?

Blocul A şi B, Blocul C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Maria Magdalena în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Maria Magdalena din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Maria Magdalena este – Ecosem Grup.