Conslux Premium

Proiecte dezvoltator Conslux Premium

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Conslux Premium

Compania de construcții «Conslux Premium» este înregistrată la organele de stat ale Republicii Moldova în martie 2016 și activează în domeniul construcțiilor imobilelor locative accesibile. În fiecare proiect se urmărește un concept eficient pentru dezvoltarea industriei de construcții şi un nivel ridicat de siguranță și confort al locuințelor edificate.

Echipa colaboratorilor «Conslux Premium», cu ani de experiență în domeniul construcțiilor, folosește soluții arhitecturale și tehnice moderne pentru a implementa cele mai ambițioase proiecte, în condiții foarte avantajoase pentru clienți. Aceasta implică o construcție bine gândită a clădirilor durabile cu rezistență seismică înaltă, indiferent de aspectele climatice sau de alte condiții.

Scopul primordial al activității «Conslux Premium» este de a oferi oportunități suplimentare fiecărei familii din Moldova pentru a-și cumpăra propriul apartament. Complexele rezidențiale sunt construite de către companie din materiale de înaltă calitate, au planificări individuale ale apartamentelor şi sunt echipate cu ferestre „Salamander” cu profiluri din 5 camere și cazane de încălzire de origine europeană, care îi vor ajută pe proprietari să economisească, în viitor, la întreţinerea proprietății sale imobiliare.

Locuinţa este pusă în funcțiune în finisaj alb, pereţii sunt tencuiţi cu amestec uscat. Podelele din apartamente sunt turnate cu șapă de ciment din trei straturi, care include în sine un sistem de impermeabilizare, izolare termică și fonică.

Fiecare client «Conslux Premium» are posibilitatea de a se descurca cu investiții mici, deoarece prețul pe metru pătrat este minim, iar achitarea poate fi efectuată în etape sau prin intermediul unor împrumuturi ipotecare. Aceasta asigură disponibilitatea în masă a acestor locuințe, în rândul populației din Moldova și permite oricărei familii să-și cumpere apartamentul său. Cumpărarea unei locuinţe într-o clădire nouă de la «Conslux Premium» poate împlini visul fiecăruia, care va profita de oferta acestui dezvoltator.