Sfînta Treime
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Testemițanu, 37

Sfînta Treime pe hartă Chişinău

str. Nicolae Testemițanu, 37

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9 + mansardă
🟧 Spațiu de parcaresubteran

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial „Sfânta Treime” de pe strada Nicolae Testemițanu, 37 dispune de trei secții locative și are o anfiladă din sticlă și beton, amplasată de-a lungul străzii. Aici se situează spații pentru oficii, o farmacie, un centru medical și este un magazin.

Pereții sunt înălțați din piatră de calcar (cotileți) în mod de ”zidărie netedă” și clădirea este întărită cu o carcasă din beton armat monolit, care asigură compatibilitatea ecologică și durabilitatea ridicată a locuinței.

La etajele de jos a clădirilor locative este amenajat un parking, iar ultimul etaj este îndeplinit în formă de mansardă cu acoperiș înclinat din țiglă metalică. La scările casei sunt instalate cinci ascensoare pentru pasageri, fabricate în Belarus.

Complexul Rezidențial „Sfânta Treime” de pe strada Nicolae Testemițanu, 37 este dotat cu un sistem sigur de alarmă anti incendiară și ventilare împotriva fumului. La parcarea subterană funcționează un sistem ce asigură fiabil stingerea incendiilor cu praf.

În curtea Complexului locativ sunt amenajate zone de odihnă pentru maturi și locuri de joacă pentru copii. Căile de acces, aleile și trotuarele sunt acoperite cu plăci de pavaj de calitate înaltă.

Unde se află Sfînta Treime?

str. Nicolae Testemițanu, 37.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sfînta Treime în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sfînta Treime din Chişinău?

Dezvoltătorul Sfînta Treime este – Agregat.