Camelon-Cons

Camelon-Cons

Data înfiinţării 2012

Toate complexuri Camelon-Cons pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  2 obiecte

Complex Tudor Strișca 8/3
Finalizat în trimestrul 4 2016
Chişinău, str. Tudor Strișca, 8/3
Bloc Locativ Pușkin, 52A
Finalizat în trimestrul 1 2020
Chişinău, str. Pușkin, 52A

Despre dezvoltator Camelon-Cons

Compania de construcții «Camelon-Cons» a fost înregistrată la începutul anului 2012. În prezent se ocupă cu construcția clădirilor și edificiilor, de asemenea realizează reconstrucția diferitelor obiecte. Calificarea angajaților asigură realizarea celor mai complexe sarcini, într-un mod calitativ înalt și cu eficiență excelentă, aplicându-și bogata experiență practică, la un nivel ridicat de profesionalism.

Numeroși clienți ai «Camelon-Cons» sunt absolut încrezuţi în fiecare obiect construit de compania-dezvoltator, deoarece toate proiectele corespund exact dorințelor clienților. Meșterii de la «Camelon-Cons» depun eforturi la maxim, folosind toate oportunitățile sale semnificative pentru a rezolva problemele curente ale clientului concret.

«Camelon-Cons», în munca sa zilnică, aplică exclusiv invenţii inginereşti moderne, folosind tehnologii avansate și materiale de construcție verificate. Acest lucru poate garanta pe deplin, viitorilor proprietari ai imobilului, confort extraordinar, fiabilitate uimitoare și siguranța casei lor. Această abordare se manifestă timp îndelungat în funcționarea eficientă a companiei și, ca urmare, în sporirea popularităţii tuturor obiectelor dezvoltatorului.

Echipa «Camelon-Cons» își prețuiește toți clienții și respectă timpul acestora, punând în funcțiune clădirile rezidențiale în conformitate cu obligațiile contractuale. Costul apartamentelor de la compania «Camelon-Cons», actualmente, este cel mai acceptabil pentru majoritatea cetățenilor Republicii Moldova și este considerat ca fiind cel mai atractiv printre ofertele similare de pe piața imobiliară.

Locuințele de la «Camelon-Cons» au un aspect modern, comod, cu confort suplimentar și condiții de viață superbe, care vor satisface cerințele chiar şi celor mai exigenți clienți. Dezvoltatorul creează pentru aceştia, în mod constant, doar ceea ce este mai bun și perfect, astfel încât fiecare să poată locui în casa sa lejer, comod și fără griji!