Complex Colina
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Valea Crucii, 8/3

Mai detaliat despre blocul

str. Valea Crucii, 8/3 (Complex Colina)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Complex Colina

1 camere
45 m2
indisponibil
2 camere
62 m2
indisponibil
3 camere
83 m2
indisponibil

Complex Colina pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Colina

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Colina - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Colina - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Colina - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Colina - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Complex Colina - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Complex Colina - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9 + parter + subsol
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi interfon
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi KLEEMANN
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarecu tinc
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente71
🟧 Spaţiu apartamente45,4–81 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Peste drum de Parcul Valea Farmecelor în imediata apropiere de Grădina Zoologă se amplasează Complexul Locativ „COLINA” cu adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, strada Valea Crucii, 8/3.

Infrastructura

Complexul Locativ „Colina” se amplasează la sectorul Botanica într-o zonă foarte verde şi liniştită în preajma Parcului Valea Farmecelor şi Grădinii Zoologice. La fel în apropiere se află Muzeul Satului şi Grădina Botanică unde puteţi savura natura pitorească şi neobişnuită, puteţi face sport la aer curat, plimbări cu copiii şi familia, anume aici puteţi organiza un pescuit de neuitat la lacul Grădinii Botanice şi frigărui în wikend.

Aici este nu numai o zonă verde dar şi o zonă cu o varietate de restaurante şi cafenele pentru toate gusturile şi pentru fiecare buzunar cu bucătărie moldovenească, italiană, japoneză, restaurant turcesc, club de biliard şi o sală mare de festivităţi.

Ce ţine de punctele comerciale, în apropierea blocului locativ este o paţă mare, câteva markete, magazine de jucării, magazine pentru copii, magazin de mărfuri pentru casă, farmacii, bancomate şi diferite secţii bancare. Nu atît de departe se află Green-Hills market, Centru Comercial „Palmira” şi Metro Cash & Carry Chisinau 2.

În dependenţă de modul de viaţa a locătarilor Complexului Locativ „Colina” fiecare are la dispoziţie în apropiere puncte de interes personal aşa că pentru sportivi este un bazin cu saună şi puţin mai departe Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”. Teatralii pot petrece serile la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” din apropiere.

Copiii Blocului locativ „Colina” au posibilitatea să fregventeze Centrul de creaţie al copiilor „Luceafărul” ce se află pe aceeaşi stradă, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic „Mihai Grecu” şi Liceul Teoretic „Traian”. Grădiniţele de copii №153, №151, №104 şi câteva grădiniţe particulare - nu se află departe, dar totuşi va fi nevoie sa duceţi copii cu maşina.

Căi de transport

Complexul locativ „Colina” se află pe strada Valea Crucii care îşi ia începutul la strada Grenoble şi se încheie la intersecţie cu Bulevardul Dacia, nu este o stradă lungă şi are doar patru opriri de transport public dintre care două duc în direcţia strazii Grenoble şi două opriri de autobus şi rutiere cu direcţia spre Bulevardul Dacia şi strada Grădinii Botanice. Ce înseamnă că din acest punct al oraşului aveţi posibilitataea de a ajunge la locul dorit prin două căi ce vă poate uneori economisi timpul semnificativ.

Сel mai apropiat punct strategic de Complexul Locativ „Colina” este Aeroportul internaţional ce se află doar la 7,5 km şi ajungem la el în 9 minute, ce sugerează ideia de a merge mai des în vacanţă. Până la Gara Feroviară avem posibilitatea de a ajunge prin două căi dintre care cea mai scurtă şi rapidă este de 5,6 km şi ajungem la gara doar în 13 minute. Autogara Nord este în jur la 20 de minute, unde avem la alegere trei căi de transport. Din centrul oraşului până la Blocul Complexului Locativ „Colina” facem în jur de.

19-23 minute şi venim pe strada Grenoble, sau Bd. Dacia sau pe şoseaua Munceşti.

Informaţii tehnice a construcţiei

Blocul Complexului Locativ „Colina” este construit în stil modern minimalist şi are nouă etaje locative plus subsol cu parcări subterane şi parter cu spaţii comerciale. Clădirea este din cărămidă roşie cu carcasă din beton armat monolit de marcă B20 şi are izolarea termică exterioar, finisată cu tinc. Are zidărie de beton celular autoclavizat şi zidărie de ceramică. Blocul este dotat cu ascensor modern silenţios de marcă KLEEMANN. Apartamentele blocului locativ au geamuri profil PVC în 5 camere şi geamuri panoramice cu 3 rânduri de sticlă. Absolut toate locuinţele au încălzire autonomă individuală cu cazan de clasa „A” plus calorifere în fiecare punct termic cu contoare individuale pentru gaz, electricitate şi apă, în camerele de baie sunt instalate uscătoare de rufe. Apartamentele au uşi de metal la intrare şi internet în bandă largă, HD, TV, număr de telefon. Pentru liniştea vecinilor este o izolare fonică între apartamente şi pardosea fonoizolată.

Amenajarea blocului locativ

Complexul locativ „Colina” presupune în perimetru un teren de joacă pentru copii. Pe o arie de 514 mp vor fi amplasate locuri la parcarea subterană. Incinta complexului locativ constituie suprafeţe comerciale la parter cu o arie de 550 mp.

Apartamente

Blocul Locativ „Colina” conţine 71 de apartamente cu o suprafaţă totală de 3771 mp. Ce sunt aranjate câte opt apartamente la fiecare din сele nouă etaje a clădirii. Apartamenetele blocului pot fi cu o cameră, cu două camere şi trei camere cu o suprafaţă de la 45,40 m2 până la 82,40 m2. Toate apartamentel sunt date în expluatare în „versiune albă” finisate cu amestec uscat atât pereţii cât şi tavanul, anume din acest punct de vedere Dumneavoastră vă alegeţi stilul reparaţiei conform stilului şi modului personal de viaţă. Dar totuşi este ceva ce uneşte locătarii - priveliştea uimitoare ce se deschide din geamurile panoramice care nu va lăsa indiferent pe nimeni.

Vânzare apartamente

Una din сele mai mari companii de construcţii din Republica Moldova Compania SA “ORIZONT” oferă viitorilor locătari ai Blocului “Colina” în calitate de cadou - Design interior. Şi propune achitarea apartamentelor noi în rate până la darea în expluatare cu un grafic stabilit de către părţi şi condiţia principală de achitare a primei rate în mărime de nu mai puţin de 30 % din costul apartamentului ales la încheierea contractului.

Cumpărătorii care achită integral imobilul nou beneficiază de reduceri.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Colina” puteţi afla pe site-ul oficial al Companiei de Construcţii SA „ORIZONT”.

Dacă iubiţi natura dar doriţi să locuiţi în oraş – locuinţele Blocului locativ „Colina” sunt pentru Dumneavoastră.

Unde se află Complex Colina?

str. Valea Crucii, 8/3.

Termen de finalizare Complex Colina?

Complex Colina – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Colina în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Colina din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Colina este – Orizont.