str. Maria Dragan, 38/3
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Maria Dragan, 38/3

str. Maria Dragan, 38/3 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftda
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente47,5–70 mp

Informații despre Complexul locativ

Complexul Locativ de pe strada Maria Dragan, 38/3 are o curte bine amenajată – unde Dezvoltatorul a echipat un loc de joacă cu leagăne pentru copilași, precum și alături are amenajate locuri separate de odihnă pentru maturi. Sunt organizate locuri pentru parcare destinate atât pentru autotransportul locatarilor cât și a oaspeților. Există amenajate căi de transport și trotuare, lămpile stradale la fel sunt instalate.

Structura Complexului constă dintr-o casă locativă cu douăsprezece nivele, care este împărțită în două scări. Schema construcției este bazată pe carcasa monolită din beton cu umplutura pereților cu blocuri de gazobeton. Izolarea casei din exterior a fost îmbrăcată cu un izolator termic foarte eficient, la rândul său fațada clădirii a fost tencuită cu tencuială decorativă și vopsită în culori galben și roșu profund, unde galbenul este dominant.

Vânzarea apartamentelor din acest bloc locativ se efectuează cu finisaje de variantă albă și cu aspecte moderne și comode. Locuințele ce dispun de una și două camere sunt dotate cu sisteme individuale de încălzire autonomă și au montate la intrare uși blindate, precum și contorizare deplină. Internetul de mare viteză este conectat în fiecare apartament.

În apropierea Complexului Rezidențial se află o grădiniță de copii și un liceu.

Unde se află ?

str. Maria Dragan, 38/3.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Maria Dragan, 38/3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Maria Dragan, 38/3 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Maria Dragan, 38/3 este – BasImobil Grup.