BemarConstruct

Proiecte dezvoltator BemarConstruct

Construiește începând cu 2017
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator BemarConstruct

Compania de construcții «BemarConstruct» a fost înființată la jumătatea anului 2015 și, pe parcursul ultimei perioade de timp, își bucură investitorii cu locuinţe de o calitate impecabilă. Printre imobilele acestui dezvoltator neapărat se va găsi un apartament pentru fiecare familie, iar compania are întotdeauna ceva de oferit clienților săi.

Ţinând cont de cerințele serioase și exigente ale comandatarilor faţă de locuințele noi, «BemarConstruct» monitorizează cu strictețe respectarea calității înalte, fiabilității și siguranței tuturor proiectelor sale de construcție. Acest lucru este facilitat, fără îndoială, de utilizarea mașinilor și echipamentelor moderne, conformarea unor standarde exacte în construcție și îndeplinirea fidelă a tuturor obligațiilor asumate anterior.

Abordarea proiectării complexelor sale rezidențiale, de către arhitecții companiei «BemarConstruct», este una extrem de responsabilă, deoarece siguranța și durabilitatea clădirilor depinde anume de aceasta. Datorită experienței și profesionalismului său, experţii companiei știu să facă un imobil echilibrat, asigurându-i durabilitate și funcționalitate optimă.

Fiecare obiect are o carcasă monolitică din beton armat, cu pereți exteriori din blocuri BCA și cărămidă roșie. Toate clădirile au un design impecabil, iar fațada din partea exterioară, întotdeauna se izolează suplimentar cu polistiren. În apartamente sunt instalate ferestre din PVC nemţeşti, cu profiluri din şase camere şi geamuri triple termopane eficiente, care asigură o izolare termică excelentă și economiile locatarilor, în viitor.

Toate complexele construite de compania «BemarConstruct» au un teritoriu îngrădit, cu locuri de staţionare la sol sau parcare cu garaje, teren de joacă pentru copii și o zonă de agrement confortabilă pentru toți locuitorii. Paza curții și a parcării are supraveghere video și se efectuează non-stop, asigurând o securitate suplimentară.

Orice client poate cumpăra un apartament în blocurile noi BemarConstruct, în rate (pentru fiecare cumpărător se întocmeşte un program individual) sau achitând pentru proprietatea sa imobiliară imediat. În plus, compania de construcții «BEMAR CONSTRUCT» oferă periodic promoţii, care permit obținerea unor reduceri substanțiale la apartamentele noi.

Cumpărătorii locuinţei vor beneficia de versiunea albă a finisajului, fapt care va permite fiecărui proprietar să-şi manifeste talentul de designer și să-şi organizeze spațiul la discreția sa. Acest lucru este foarte convenabil, practic și accesibil pentru multe familii din capitală.