Ambasador Imobil

Ambasador Imobil

Toate complexuri Ambasador Imobil pe hartă

Construiește complexuri rezidențiale în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Complex Ambasador Residence
Finalizat în tr. 1 al anului 2020
Chişinău, bd. Ștefan cel Mare, 169

Despre dezvoltator Ambasador Imobil

Compania de construcţii «Ambasador Imobil» lucrează pe piaţa imobiliară din Republica Moldova începând cu ianuarie 2012. Cu succes își desfășoară activitatea de mai mulți ani, oferind servicii populaţiei în toate categoriile de construcții, instalaţia diverselor rețele și comunicații, precum și angajându-se în reconstrucția și refacerea clădirilor și edificiilor.

Colaboratorii «Ambasador Imobil» abordează executarea tuturor lucrărilor de construcții la modul cel mai serios, controlând cu strictețe fiecare etapă a construcției clădirii, astfel încât oricine dintre locatari să simtă încredere și siguranță deplină în viitoarea sa casă.

Toate obiectele companiei sunt construite datorită celor mai recente realizări tehnice din domeniul construcțiilor, utilizând exclusiv materiale de înaltă calitate de la branduri renumite. Fiecare clădire construită de către «Ambasador Imobil» este supusă izolării termice a fațadei, iar ferestrele moderne din PVC, montate în apartamente, asigură o protecție suplimentară împotriva acţiunii sunetelor de prisos și pierderilor de căldură.

Experiența profesională a angajaților constructorului, acumulată de-a lungul anilor, a fost implementată în clădirea rezidențială de clasă premium "AMBASADOR RESIDENCE", care combină perfect zona de parc cu o locație în centrul capitalei moldovenești. Clădirea este construită din cărămidă roșie de înaltă calitate “MACON”, are o fațadă cu ventilare și câte 2 ascensoare de la firma „KLEEMANN” în fiecare scară, iar apartamentele viitorilor proprietari vor fi încălzite de cazane nemţeşti excelente.

Obiectul nou al companiei «Ambasador Imobil» dispune de o arhitectură unică și are un aspect uimitor din punct de vedere estetic. Locuitorii acestor apartamente magnifice vor avea o vedere panoramică excelentă la parcul adiacent Dendrariu, care va permite savurarea nu doar a confortului și comodităţii apartamentului achiziționat, ci și a priveliştii din fereastră.

Ambasador Imobil construiește în