Altitudo Grup

Proiecte dezvoltator Altitudo Grup

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Altitudo Grup

Compania «Altitudo Grup» a fost înființată în luna mai anul 2015. Necătând la faptul că compania este una tânără, aceasta a reușit să se remarce pe piața construcțiilor din Moldova în câteva proiecte. O echipă de profesioniști construiește clădiri rezidențiale moderne și apartamente cu planificări originale. «Altitudo Grup» este un contractor fiabil care, în practică, și-a dovedit valoarea în construcția capitală.

«Altitudo Grup» este o companie de construcții inovatoare pe piața Republicii Moldova, cu un concept european, activitatea căreia vizează, în primul rând, satisfacerea nevoilor clienților săi. Obiectele dezvoltatorului, de regulă, constau dintr-un număr mic de apartamente, sunt situate în suburbiile ecologice ale capitalei moldovenești, cu o vedere pitorească din fereastră și în același timp au o bună accesibilitate la transport.

Imobilele de la compania «Altitudo Grup» sunt ideale pentru familiile tinere cu o viziune modernă asupra propriei case și dorința de a trăi departe de aglomerația urbană. Apartamentele sunt predate clienților într-un finisaj alb de înaltă calitate, care oferă o oportunitate extraordinară proprietarilor de a-și personaliza locuinţa la discreția lor.

Un exemplu excelent de construcție calitativă este complexul eco-rezidențial din satul Ghidighici, care subliniază perfect conceptul modern al abordării arhitecturale a specialiștilor «Altitudo Grup». Locația minunată a clădirii rezidențiale, conformitatea cu standardele europene stricte, utilizarea tehnologiilor avansate de construcție și folosirea materialelor de calitate sunt combinate armonios cu costul accesibil pe metru pătrat și dorința de a locui în afara orașului.

La achitarea costului integral al apartamentului, dezvoltatorul oferă reduceri semnificative sau permite achiziționarea bunului imobiliar în rate, precum și cu ajutorul împrumuturilor ipotecare. Actualmente, orice familie moldovenească va putea găsi, fără dificultate, locuința potrivită la compania «Altitudo Grup» și va admira alegerea corectă încă mulți ani înainte!