Rapira

Rapira

de la ‍405 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Rapira  1 obiect de vânzare

Complex Codrilor 22/1
de la ‍405 € / m2
Finalizat în 1 tr. 2020
Chişinău, Durleşti, str-la Codrilor, 22/1

Toate complexuri Rapira de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare

Despre Compania de construcții Rapira

Compania «Rapira» a fost fondată la sfârșitul anului 1997 şi a putut să se remarce în câteva proiecte destul de reușite în domeniul construcțiilor. În perioada de activitate compania s-a dezvoltat progresiv, a acumulat experiență practică și a reușit să construiască și să pună în funcțiune o varietate de obiecte imobiliare, inclusiv case rezidențiale, depozite, benzinării și clădiri adiacente.

Particularităţile constructive moderne de muncă actuală ale companiei «Rapira» se bazează pe experiența bogată, care depășește 20 de ani, profesionalismul angajaților, aplicarea abordărilor inovatoare în construcții și utilizarea exclusiv a materialelor de calitate. Toată această activitate fructuoasă a dezvoltatorului are drept scop satisfacerea nevoilor clienților în achiziționarea unei locuințe confortabile, practice și accesibile.

Construcția fiecărui obiect începe cu o planificare eficientă și un proiect bine gândit. Personalul calificat al «Rapira» ia în considerare tot ceea ce poate preocupa viitorii cumpărători: locația clădirii, cerințele referitoare la spațiul apartamentului și ergonomia planimetriei, mediul înconjurător, locurile de recreere, siguranța vieții, reţeaua de trafic și accesul la obiectele care asigură o viață confortabilă pentru un locuitor modern al orașului.

Astăzi, «Rapira» este în curs de dezvoltare continuă, făcând planuri ambițioase și transformându-le treptat în realitate. Odată cu implementarea fiecărui proiect, clienții «Rapira» câștigă din ce în ce mai multă încredere în imobilele companiei și recomandă apartamentele acestui dezvoltator prietenilor, amicilor și rudelor sale.