Premium-Cons Grup

Proiecte dezvoltator Premium-Cons Grup

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Premium-Cons Grup

Compania «Premium-Cons Grup» a fost înregistrată în mai 2014 și lucrează productiv pe piața construcțiilor din Moldova, asigurând locuitorii țării cu bunuri imobiliare calitative și sigure. Accentul, în activitatea sa, se fixează pe construirea obiectelor de clasă premium, destinate clienților cu cerințe ridicate și care necesită o abordare specială a fiecărei clădiri.

Compania construiește, preponderent, în partea centrală a municipiului Chișinău, în locuri foarte comode și în același timp liniștite, cu infrastructură minunată și o priveliște excelentă asupra împrejurimilor capitalei. «Premium-Cons Grup» acordă o atenţie deosebită calității materialelor utilizate, tehnologiei de construcție și controlului adecvat al tuturor lucrărilor efectuate.

Având în vedere specificul locuințelor de lux, proiectanţii dezvoltatorului pregătesc din timp, pentru fiecare complex, o varietate de planificări absolut diferite, care vor satisface chiar și cel mai rafinat și neobișnuit cumpărător de bunuri imobiliare premium. Astfel de obiecte se disting prin arhitectură modernă, design practic, utilizarea celor mai recente tehnologii de construcţie şi cea mai înaltă calitate a executării.

Un exemplu al unui asemenea imobil poate fi văzut în complexul «Premium Tower», construit recent de către compania «Premium-Cons Grup», care aparține categoriei de lux și îi permite viitorului proprietar să-şi cumpere apartamente deosebite, în inima capitalei moldovenești.

Faţada ventilată a clădirii asigură protecție suplimentară și economie de energie (izolarea acustică și termică a pereților), care menţine, cu siguranţă, confortul și păstrează regimul optim de temperatură în încăperi. La decorarea holului spațios s-au folosit marmură naturală și granit, care îi oferă clădirii o eleganță unică și un şarm deosebit.

Complexul locativ «Premium Tower» de la compania «Premium-Cons Grup» are 75 de garaje subterane în 3 nivele și 90 de locuri de parcare în imediată apropiere. Se asigură un nivel înalt de securitate prin deschiderea automată a ușilor de intrare cu interfon video, camere video instalate în 6 lifturi Otis la fiecare etaj și pază profesională 24/24 de ore.

După studierea aprofundată a pieței imobiliare din Chișinău, orice locuitor modern al capitalei va găsi o mulțime de avantaje în obiectele de clasă premium, construite de către compania «Premium-Cons Grup». Rămâne să vizitați biroul dezvoltatorului, să perfectaţi un contract de cumpărare a imobilului de lux și, realmente, să vă convingeţi de corectitudinea alegerii făcute.