Maxmod Imobil

Proiecte dezvoltator Maxmod Imobil

Construiește începând cu 2009
maximobil.md
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Proiecte finalizate

2 proiecte

Despre dezvoltator Maxmod Imobil

Compania de construcţii «Maxmod Imobil» a fost înregistrată la mijlocul anului 2009 si îşi desfăşoară activitatea sa în diferite direcţii. «Maxmod Imobil» posedă licență pentru construcția clădirilor și structurilor inginerești și poate realiza, de asemenea, reconstrucția diverselor obiecte.

În munca sa, «Maxmod Imobil», balansează perfect între calitate înaltă și prețuri rezonabile pe metru pătrat, satisfăcând, astfel, nevoile actuale ale clienților din Moldova. Un aspect important al activității zilnice a dezvoltatorului este introducerea tehnologiilor moderne și utilizarea materialelor de construcție calitative, ceea ce permite, garantat, îndeplinirea tuturor obligațiilor contractual, asumate anterior.

Experienta bogata si profesionalismul colaboratorilor «Maxmod Imobil» au fost implementate excelent în noul proiect "Casa-Mea", pe str. Dimineţii 22. Fiecare proprietar al apartamentului în acest complex va fi mulțumit de aspectul, calitatea lucrărilor efectuate și vecinătatea imediată cu zona de parc din sectorul Botanica.

Structura monolitică a complexului are o izolare exterioară excelentă, care poate garanta un regim termic optim în interiorul oricărei încăperi. Lucrările companiei-dezvoltator sunt realizate în varianta albă, permițând viitorilor proprietari să-şi realizeze orice idei de amenajare a proprietății proprii. Plăţile, conform contractului, se efectuează în mod individual, astfel încât fiecare client alege opțiunea cea mai potrivită pentru sine, inclusiv şi ofertele de creditare ipotecară avantajoase.

«Maxmod Imobil» știe exact cât de importantă pentru fiecare familie este propria casă, unde există întotdeauna armonie, siguranță, căldură și confortul necesar. Anume aceste criterii sunt principalele priorități în construcţia oricărei clădiri rezidențiale de la compania «Maxmod Imobil».

Specialiştii dezvoltatorului, cu o mare responsabilitate, abordează fiecare proiect al său, pentru a face ca locuința să fie practică, modernă, accesibilă și durabilă. Proprietarul imobilului construit de către «Maxmod Imobil» va putea să-și satisfacă complet nevoile proprii și să se bucure de casa visurilor sale mulți ani înainte!