Maxicon CF

Proiecte dezvoltator Maxicon CF

0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Proiecte finalizate

2 proiecte

Despre dezvoltator Maxicon CF

Compania de construcţii «Maxicon CF» activează pe piaţa imobiliară din Republica Moldova din octombrie 2015. Se ocupă cu construcția clădirilor și structurilor, folosind în acest scop doar utilaje și mașini de construcție moderne. Specialiștii companiei realizează instalarea rețelelor de comunicații, gaz, încălzire și canalizare, precum și reconstrucția și repararea oricărei forme de proprietate imobiliară.

Toate casele de la «Maxicon CF» se remarcă prin calitate înaltă, folosirea materialelor de construcție exclusiv verificate, de la producători renumiți, precum și sistem modern de încălzire și montarea ferestrelor cu geamuri termopane energoeficiente, care asigură o izolare fonică şi termică excelentă. Economii suplimentare în întreținerea ulterioară a unui astfel de imobil oferă izolarea fațadei clădirii, aflate în, cu un material special, care va asigura confort, căldură și comoditate pentru locuitorii săi.

Diverse variante de planificare a apartamentelor de la compania «Maxicon CF» sunt oferite cumpărătorilor într-o versiune albă de înaltă calitate, care le permite proprietarilor să decoreze, la propria discreţie, viitorul interior al spațiului locativ. Fiecare obiect finalizat și dat în exploatare are o parcare pentru mașina personală, zone de recreere amenajate cu plantaţii verzi și locuri de joacă moderne.

După achiziționarea unui apartament de la dezvoltatorul «Maxicon CF», fiecare client poate aprecia după merit arhitectura modernă a imobilului cumpărat, simți confortul suplimentar, siguranța și liniștea în propria sa casă. Iar infrastructura complementară va permite sesizarea tuturor comodităţilor vieții urbane moderne, posedând tot ceea ce este necesar pentru a trăi, în imediată apropiere.