Hold Invest Group

Proiecte dezvoltator Hold Invest Group

Construiește începând cu 2010
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Hold Invest Group

Compania «Hold Invest Group» a fost fondată la sfârșitul anului 2010 și mulți ani construieşte obiecte unice cu arhitectură originală și apartamente confortabile. Dezvoltatorul alege pentru complexele sale rezidenţiale zone liniştite, cu o infrastructură ramificată, componentă de transport excelentă si disponibilitatea maximă a tot ceea ce este necesar pentru viaţa modernă.

Lucrările de construcții în cadrul companiei «Hold Invest Group» sunt realizate cu ajutorul structurilor din beton armat, iar pereții interni și externi ai clădirii sunt făcuți, de regulă, din cărămidă roșie “Brikston”. Pentru o izolare fonică mai bună și pentru a crește economiile energetice, pereții exteriori ai clădirii sunt izolați suplimentar cu plăci speciale din vată minerală. În obiectele «Hold Invest Group» sunt utilizate ferestre cu profiluri din PVC și geamuri triple de înaltă calitate de la producători europeni.

Locuinţele sunt oferite viitorilor proprietari în varianta albă, prevăzând posibilitatea de a finaliza interioarele conform propriilor gusturi ale locatarilor. Planurile apartamentelor sunt gândite minuţios, ținând cont de tendințele actuale, ceea ce, desigur, face posibilă utilizarea eficientă a întregului spațiu de locuit disponibil.

A cumpăra un apartament într-o clădire nouă de la «Hold Invest Group», astăzi, este posibil în mai multe moduri - achitarea 100% (se aplică reduceri suplimentare) și utilizând un credit ipotecar pe termen lung (prima rată constituie 30-50%). În afară de asta, dezvoltatorul însuși este gata să ia în considerare posibilitatea de a oferi rate, în cazul în care aportul inițial este de cel puțin 20% din prețul total al apartamentului achiziționat.