Forum Prim

Forum Prim

Data înfiinţării 2012

Toate complexuri Forum Prim pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  2 obiecte

Complex Nicolae Costin 44/1, 44/2, 44/3, 44/4
Chişinău, str. Nicolae Costin, 44/1, 44/2, 44/3, 44/4
Nicolae Costin 44/6
Finalizat în trimestrul 3 2019
Chişinău, str. Nicolae Costin, 44/6

Despre dezvoltator Forum Prim

Compania de construcții «Forum Prim» a fost înregistrată la mijlocul anului 2012 și își desfășoară activitatea fructuoasă pe piața imobiliară din Republica Moldova. Scopul declarat al companiei este de a-i oferi clientului posibilitatea sa-si realizeze visul despre un apartament modern, confortabil si sigur.

Echipa «Forum Prim» se ocupă, în mod profesional, cu proiectarea și construcția clădirilor rezidențiale pentru populaţie, precum și realizează o gamă largă de lucrări suplimentare – finisaje, instalații sanitare, instalații electrice, fațade și multe altele. Meşterii companiei folosesc numai materiale de construcție ecologice, care sunt selectate corespunzător zonei climatice a Moldovei și preconizate pentru o durată de exploatare îndelungată.

Principalele priorități ale «Forum Prim» sunt profesionalismul, responsabilitatea și dedicarea. Meșterii dezvoltatorului au o experiență extraordinară și întotdeauna respectă cele mai stricte standarde de calitate în munca lor. Obiectele sunt construite în conformitate cu toate normele și regulile legale care reglementează exact funcționarea oricărei companii de construcții.

Compania «Forum Prim» este întotdeauna deschisă pentru clienții săi și la fiecare etapă a construcției vine în întâmpinarea comandatarilor săi. Angajații ascultă cu atenţie dorințele viitorilor proprietari de imobile și creează toate condițiile pentru ca, în termenul stabilit, fiecare să poată primi locuința atât de mult-așteptată.

În toți anii de muncă, «Forum Prim», constant, condiții pentru achiziționarea cea mai simplă și confortabilă a bunurilor imobiliare. Angajații vor consulta și recomanda cel mai potrivit apartament în funcție de preferințele și nevoile personale ale clientului. Compania creează condiții flexibile de plată pentru clienții săi sau oferă un sistem individual de calcule, dacă apare o astfel de necesitate.

Compania «Forum Prim» apreciază înalt şi își menține permanent reputația, care depinde nemijlocit de satisfacerea nevoilor clienților. Și drept confirmare a acestui lucru serveşte cererea stabilă la apartamentele acestui dezvoltator și un număr mare de comentarii pozitive de la proprietarii fericiți ai propriilor case.