str. Florilor, 12/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Florilor, 12/2

Mai detaliat despre blocul

str. Florilor, 12/2
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

str. Florilor, 12/2 pe hartă Chişinău

Stadiul construcției

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — iunie 2019

Stadiul construcției  - Spot 1, iunie 2019
Spot 1
martie 2019iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 2, mai 2019
Spot 2
mai 2019
Stadiul construcției  - Spot 3, aprilie 2019
Spot 3
martie 2019aprilie 2019
Stadiul construcției  - Spot 4, iunie 2019
Spot 4
martie 2019iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 5, mai 2019
Spot 5
martie 2019mai 2019
Stadiul construcției  - Spot 6, aprilie 2019
Spot 6
martie 2019aprilie 2019
Stadiul construcției  - Spot 7, iunie 2019
Spot 7
iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 8, iunie 2019
Spot 8
iunie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi loc de joacă, zonă pazită
🟧 încălzireindividual
🟧 LiftBaslift
🟧 Numărul de scara2
🟧 PerețiВСА
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarevata minerala, polistiren expandat
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente72
🟧 Spaţiu apartamente43–85 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Florilor” se află așezat pe strada Florilor, nr. 12/2, la sectorul Râșcani, municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Locativ „Florilor” este amplasat foarte aproape de centrul sectorului Râșcani unde este dezvoltată o infrastructură la maxim, cu o mulțime de puncte de interes comercial și social. Dar în primul rând trebuie de remarcat faptul că Rezidența se află chiar peste drum de parcul Râșcani-Poșta Veche, care oferă vederi plăcute, aer proaspăt și cina la frigărui oricând veți dori.

De asemenea la o mică distanță de la apartamentele blocului locativ se găsesc marketuri, magazine alimentare și piețe, sunt multe Centre Comerciale, secții bancare, farmacii, centre medicale și cluburi sportive.

Sectorul Râșcani este renumit ca un sector al tineretului și studenților, deci aici se găsește o mulțime de puncte de agrement și locuri de divertisment, sunt baruri, cafenele, restaurante, pizzerii, karaoke, este Centrul Patria Lukoil cu cinematograf și sunt multe cluburi de noapte.

Ce ține de instituții de învățământ, în acest sector și nu departe de Blocul locativ este Universitatea Tehnică de Stat și Universitatea Slavonă, Colegiul Financiar-Bancar, sunt Liceele: Nicolae Milescu-Spataru, Mihail Kogălniceanu, Natalia Gheorghiu și Ștefan cel Mare. Pentru cei mai micuți locatari funcționează grădinițele №105, №146 și №108.

Căi de transport

Ansamblul Locativ de pe strada Florilor are acces facil către strada Miron Costin și Bulevardul Moscova și are acces la tot transportul care circulă pe aceste străzi, cu multe rute de troleibuze, autobuze și rutiere la toate sectoarele Chișinăului. De la casa locativă până la Gara feroviară sunt de parcurs 5,7 km. Autogara Nord este la 4,3 km. Autogara Sud se află la 9,8 km. Autogara Centru este la 5,2 km și Aeroportul din Chișinău se află la 16,5 km. Iar până în centrul capitalei sunt 4,2 km.

Caracteristici tehnice a construcției și date generale despre Complexul Locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Florilor, 12/2 conține un bloc locativ, care este construit cu 10 etaje și are două scări de apartamente.

Clădirea este construită în baza unei carcase din beton armat și are o zidărie a pereților exteriori și interiori din blocuri din BCA (beton celular autoclavizat). Fațada clădirii dispune de un sistem de termo-izolare cu plăci din polistiren și parțial cu vată minerală la geamuri.

Scările blocului locativ sunt echipate cu lifturi de marcă BASLIFT, care funcționează fără de zgomot, sunt moderne și confortabile.

Casa locativă dispune de tâmplărie exterioară cu ferestre cu profil PVC și geamuri termopane cu 6 camere de un grad înalt de eficiență energetică.

În curtea Complexului Locativ „Florilor” există amenajate locuri cu leagăne pentru copii și spații de joacă. Precum și teritoriul este bine amenajat și sunt locuri de odihnă pentru maturi.

Fiecare scară locativă este conectată la sistemul de interfon.

Pentru mașinile rezidenților la demisolul blocului locativ sunt construite garaje, precum și există și parcare exterioară adiacentă blocului.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Locativ din strada Florilor, 12/2 dispune de un număr total de 72 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate locuințe cu scheme confortabile cu una, două și trei camere care se predau beneficiarilor finisate în versiune albă.

Cumpărătorilor li se predau locuințe cu pereții interiori prelucrați, cu pardoseli turnate și izolate termic și fonic și cu uși metalice instalate la intrare în apartament.

Apartamentele dispun de schițe foarte confortabile și sunt oferite între astfel de suprafețe totale: Suprafața apartamentelor cu o cameră este cuprinsă între 43,49 mp și 44,36 mp. Apartamentele cu 2 camere au construită suprafața de la 64,36 mp și până la 65,43 mp. Locuințele cu 3 camere sunt oferite cu scheme cu suprafața de la 82,26 mp până la 83,40 mp.

Absolut toate unitățile locative sunt dotate cu cazane proprii, conectate la sistemul de încălzire, care este autonom și individual pentru fiecare apartamente aparte, prețul cazanelor este inclus în costul final al locuinței.

Fiecare apartament este dotat cu cablu (ciclul I) pentru TV, telefon și internet.

Locuințele se predau branșate la apeduct, la sistemul de canalizare, la rețeaua de curent electric și sunt conectate la țeava de gaz. Există dotări cu contoare individuale la fiecare utilitate și cu apometre.

Despre Dezvoltator

Compania de Construcții „Lagmar Impex” S.R.L. este Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Florilor”. Și are o experiență imensă nu numai în domeniul proiectării și construcțiilor imobiliarelor, dar și în domeniul reconstrucțiilor și instalațiilor rețelelor tehnico-edilitare.

Pentru mai multe informații utile și amănunte despre apartamentele Complexului Locativ „Florilor”, vă invităm să vizitați site-ul oficial al Companiei de Construcții „Lagmar Impex”.

Unde se află ?

str. Florilor, 12/2.

Termen de finalizare str. Florilor, 12/2?

str. Florilor, 12/2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Florilor, 12/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Florilor, 12/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Florilor, 12/2 este – Lagmar Impex.