Dream Home Residence
în Chişinău

Prețul / m2
de la ‍850 €
Adresa
str. Moara Roșie, 5A

Schițe și prețuri în Dream Home Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 14 ianuarie 2022
3 camerede la 93.05 m2de la ‍850 € / m2de la ‍79 093 €

Dream Home Residence pe hartă Chişinău

Etape dezvoltare

Dream Home Residence
construit
finalizat4 trimestrul 2020
Autorizatie de construire
Dovadă că proiectul a primit autorizația de construire

Evoluția construcției Complexului Dream Home Residence

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — februarie 2020

Evoluția construcției Complexului Dream Home Residence - Punct 1, februarie 2020
Punct 1
aprilie 2019februarie 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Dream Home Residence

Plata integrală

Credit

Filmari aeriene 360

Vară 2019
Întoarceți-vă telefonul pentru a vedea mai mult
Uitați-vă pe șantier și împrejurimile lui zburând cu drona

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii
🟧 încălzire încălzire și ventilare autonomă (echipament italian)
🟧 Liftascensoare silențioase de ultimă generație
🟧 Numărul de case6
🟧 Numărul de etajeP+6E+3M
🟧 Pereți cărămidă roșie
🟧 Spațiu de parcareparcare subterană
🟧 Termoizolarecontoare individuale de energie electrică, gaze naturale
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Complexul locativ „Dream Home Residence” este amplasat în zona centrală a capitalei (în centrul istoric), pe strada Moara Roșie, la numărul 5.

Descrierea zonei de amplasare

Locul de amplasare a complexului este accesibil din orice punct al orașului precum și invers de la complex cu ușurință se ajunge nu numai cu transport personal dar și cu transport public în fiecare sector al capitalei. De asemenea și pe jos este foarte aproape de centrul Chișinăului. În apropiere de apartamentele complexului locativ „Dream Home Residencese” se află supermarket-uri, cafenele, pizzerii și restaurante, sunt instituții de învățământ (grădinița de copii nr. 127, Liceul Teoretic George Meniuc, Academia de Studii Economice a Moldovei, este o scoală de dans și o școală de limbi streine). În cartierul locativ funcționează farmacii, organizații medicale private și de Stat (Spitalul Clinic Municipal nr. 2). Aici se află monumente culturale (Scuarul Colina Pușkin, Casa -Muzeu „Alexandr Pușkin”), sunt parcuri și teatre.

Ambasada Republicii Cehe se află în vecinătate cu complexul locativ. De la complex până la toate punctele de interes din capitală este o distanță mică, până în centrul Chișinăului se ajunge pe jos în maxim 25 de minute, nu atât de departe este gara Feroviară (3,9 km) și Gara Auto de Nord (4,1 km). Dar până la aeroport sunt 14,9 km.

Structura complexului și momente tehnice

Complexul locativ „Dream Home Residence” se compune din 6 blocuri de apartamente. Blocurile locative sunt proiectate cu un stil arhitectural contemporan cu utilizarea la construcție a celor mai calitative materiale și finisaje moderne și atractive.

Zidăria pereților exteriori și a celor interiori este efectuată din blocuri BCA de tip Ytong, iar pereții despărțitori din apartamente sunt efectuați din cărămidă și au un sistem de izolare fonică și termică cu vată minerală. Fațada tuturor blocurilor locative dispune de un sistem de ventilare este foarte bine izolată termic cu vată minerală. Finisarea fațadei este dintr-un sistem combinat cu keramogranit și piatră naturală.

Amenajarea terenului și a blocurilor

La parterul clădirilor rezidențiale sunt prevăzute diverse spații de menire comercială. Scările locative sunt echipate cu ascensoare silențioase, fiabile de ultimă generație. Locurile de parcare sunt prevăzute subterane și către acestea este acces controlat și securizat, sunt organizate în total un număr de 252 de locuri de parcare. În curtea complexului rezidențial este amenajat un loc special pentru joaca copiilor, terenul pentru copii este gândit cu un nivel înalt de protecție și pregătit pentru joaca copilașilor în orice sezon al anului. Întreg teritoriul complexului rezidențial „Dream Home Residence” este supravegheat video și dispune de acces securizat în incintă.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ „Dream Home Residence” oferă la dispoziția cumpărătorilor 252 de unități locative, proiectate cu diverse tipuri de planimetrii cu una, două, trei și patru camere. De asemenea complexul rezidențial dispune și de penthouse-uri luxoase, acestea sunt prezentate cu 5 sau 6 camere plasate în 2 nivele. Toate schemele locuințelor sunt decomandate (cu camere separate), toate locuințele dispun de încălzire individuală și sistem de ventilare autonom cu echipament și instalații italiene. Apartamentele sunt conectare la toate utilitățile și sunt contorizare separat la gaze și curent electric, precum și dispun de apometre. Pentru a lua legătura direct cu reprezentatul companiei de construcții și pentru a afla mai multe informații și alte detalii ale apartamentelor, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Dream Home Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Dream Home Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Dream Home Residence în Chişinău?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Dream Home Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 850 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Dream Home Residence în Chişinău?

Modalități de plata în Dream Home Residence: Plata integrală, Credit.

Termen de finalizare Dream Home Residence?

Dream Home Residence – construit.