Construct Invest Garant Grup

Proiecte dezvoltator Construct Invest Garant Grup

Construiește începând cu 2011
constructinvest.md
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Construct Invest Garant Grup

Compania «Construct Invest Garant Grup», din anul 2011, se specializează în construcția bunurilor imobiliare rezidențiale, accesibile în Republica Moldova. La baza activității profesionale a organizației stă abordarea riguroasă a fiecărui proiect nou, studierea aprofundată și atenția deosebită la detalii, precum și utilizarea deplină a tehnologiilor moderne și inovaţiilor din industria construcțiilor.

«Construct Invest Garant Grup» construiește exclusiv pe teritoriul, care este proprietate a companiei, fapt ce-i permite menţinerea unui cost accesibil la locuințe, asigurând controlul deplin și respectarea tuturor termenilor stabiliţi anterior pentru darea în exploatare a obiectului. Specialiștii companiei oferă soluții moderne și pragmatice pentru fiecare casă, care este construită în conformitate cu legile locale și respectând standardele exigente de calitate.

În edificarea complexelor sale «Construct Invest Garant Grup» foloseşte tehnologia carcasă de monolit, cu utilizarea betonului armat, umplând pereții cu blocuri de beton celular «BCA Ytong» /«CELCO», importate din România și Ucraina. Principalele priorități în procesul de construcţie a fiecărui obiect sunt trăinicia, fiabilitatea și durabilitatea. În plus, dezvoltatorul are grijă, permanent, de frumusețe și confort, care sunt invariabil prezente în toate proiectele finalizate.

Avantajele «Construct Invest Garant Grup» sunt constituite de profesionalismul angajaților, gama largă de sarcini realizate și prețurile minime pentru locuințe. În același timp, specialiştii companiei efectuează un ciclu complet de lucrări de construcție-montare, demarare-punere în funcțiune, executându-le pe toate calitativ și la timp.

Datorită acestor principii, personalul companiei «Construct Invest Garant Grup» a reușit să finalizeze, cu succes, proiecte de construcții destul de complexe și majore. Acest lucru a permis obținerea unei imagini pozitive în domeniul imobiliar al Republicii Moldova și recomandarea sa ca antreprenor serios, pe care te poți baza oricând. Astfel se explică încrederea deplină a clienților, care se adresează constant la dezvoltator, deoarece anume aici se va găsi, întotdeauna, cea mai potrivită și acceptabilă opțiune pentru a cumpăra un apartament.