Comalion & Co

Comalion & Co

Toate complexuri Comalion & Co pe hartă

Construiește complexuri rezidențiale în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Bloc Locativ Ghioceilor 2
Finalizat în tr. 4 al anului 2015
Chişinău, str. Ghioceilor, 2

Vânzările sunt suspendate  1 obiect

Bloc Locativ Șos. Hîncești 60g
Chişinău, şos. Hîncești, 60g

Despre dezvoltator Comalion & Co

«COMALION & CO» a fost fondată în anul 2006 și îşi desfăşoară activitatea pe piața construcțiilor, aducând un aport major în dezvoltarea și prosperarea capitalei Republicii Moldova, oraşului Chișinău. Compania edifică construcții în sectorul industrial și civil, realizează proiectarea și instalarea rețelelor de electricitate, apeduct și canalizare, de asemenea efectuează lucrări de finisare și reparație.

Compania «COMALION & CO» este cunoscută în rândul populației ca agent economic în domeniul construcţiilor, care oferă servicii de înaltă calitate și îşi îndeplineşte toate obligațiile asumate. Construcția edificiilor se realizează, preponderent, folosind fonduri proprii, cu o mică cotă din împrumuturi, dar fără atragerea finanțării din partea viitorilor cumpărători. În planificarea oricărei construcții, «COMALION & CO» întotdeauna contează doar pe propriile resurse, ceea ce face posibilă compilarea unui program de lucru realizabil și apoi respectarea clară a acestuia.

«COMALION & CO» oferă cazare confortabilă tuturor clienților săi datorită soluțiilor inginereşti avansate și abordării competente a procesului de construcție, a fiecărui complex. De regulă, obiectele sunt ridicate cu ajutorul metodei carcasă, utilizând betonul armat și umplerea ulterioară a pereților cu beton gazos special. În acest scop, se folosesc tehnologiile și materialele cele mai inovatoare, care și-au demonstrat eficienţa și credibilitatea. Controlul calității construcției, la fiecare etapă, se realizează cu forţele proprii și cu implicarea inspectorilor de stat.

În decursul existenței «COMALION & CO», au fost construite, reparate sau reconstruite o mulţime de obiecte cu destinaţie rezidențială, comercială și socială. Printre acestea se numără școli gimnaziale, săli de sport, spitale, sisteme de alimentare cu apă și canalizare. Munca de nepreţuit a meșterilor companiei este de folos pentru cetățenii capitalei, suburbiilor și altor localităţi ale republicii.

Compania «COMALION & CO» se dezvoltă continuu, investind surse în tehnică și profesionalismul colaboratorilor, sporind astfel capacităţile suplimentare, aşa încât la construirea de noi complexe să-şi surprindă și să-i bucure pe noii săi clienți.

Comalion & Co construiește în