Artex Construct

Proiecte dezvoltator Artex Construct

1 proiect
în construcție
2 proiecte
finalizat

Proiecte curente

2 proiecte

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Artex Construct

Compania de construcții «ARTEX», înfiinţată în anul 2015, este un partener de încredere pentru toți cei care doresc să cumpere un apartament într-un complex rezidenţial modern al capitalei moldoveneşti. Echipa de profesioniști, relativ tânără, dar foarte promițătoare are o strategie bine gândită și îşi demonstrează capacităţile sale extraordinare în realitate.

«ARTEX» este angajată în construcția de locuințe și proiectare, efectuează lucrări de finisare, furnizează servicii de informare și consultanță. În colectivul companiei nu sunt oameni la întâmplare, deoarece fiecare membru are o instruire excelentă și deţine o experiență îndelungată în domeniul respectiv. Muncitorii «ARTEX» îşi confirmă întotdeauna calificarea în practică, folosind cunoștințe bogate și profesionalism, în construcția fiecărui obiect nou.

Pentru a obține rezultate semnificative în activitatea sa, compania «ARTEX» depune maximum de efort, folosind o abordare modernă a proiectării, utilizând materiale de construcție de înaltă calitate, precum și luând în considerare prioritățile și cerințele de bază ale clienților. Acest lucru se implementează prin oferirea serviciilor de calitate, respectând calculele estimative și termenii de punere în funcţiune a obiectului concret. Executarea obligaţiilor, asumate anterior, are loc în conformitate cu condițiile stipulate în contract, indiferent de tipul sau volumul lucrărilor realizate.

«ARTEX» abordează fiecare client, în mod individual, satisfăcându-i cerinţele, nevoile și așteptările, pentru că de alegerea corectă a apartamentului va depinde, în mare măsură, bunăstarea și traiul viitor a potențialului proprietar al locuinţei. Orice complex al acestui dezvoltator are planimetrii moderne și diversificate, se evidenţiază prin aspecte practice şi comoditate, în acelaşi timp, integrându-se armonios în peisajul urban al Chișinăului.

«ARTEX» construiește pentru admiratorii stilului și confortului deosebit, garantând calitate înaltă a tuturor edificiilor sale, prețuri minime și deservire excelentă. Rămâne doar să cumpăraţi un apartament de la compania «Artex» și să începeţi o viață nouă!