Armoson

Proiecte dezvoltator Armoson

1 proiect
în construcție
0 proiecte
finalizat

Proiecte curente

1 proiect

Despre dezvoltator Armoson

Compania de construcţii «Armoson», care a fost înfiinţată în anul 2007, îşi desfăşoară activitatea sa cu succes pe piata imobiliara din Republica Moldova. Compania a fost creată de către o echipă de profesioniști cu experienţă în industria construcțiilor, precum și de profesioniști, ce posedă cunoștințe competente în domeniul finanțelor, investițiilor și producției.

«Armoson» aplică zilnic toată experiența bogată acumulată, în beneficiul tuturor cetăţenilor Moldovei, pentru a le asigura posibitatea, de a-și cumpăra propriul apartament la cele mai atractive prețuri. Specialiștii dezvoltatorului își îndeplinesc obligaţiile, în mod responsabil, folosind doar materiale de construcție calitative și fiabile, precum și tehnologii moderne. Datorită acestui fapt, eficiența muncii crește, productivitatea se îmbunătăţeşte, iar punerea în funcţiune a obiectelor are loc în timp stabilit.

Compania «Armoson» se dezvoltă constant, crește calificarea angajaților săi și investește fonduri suplimentare în infrastructură, echipament și proiecte noi. Fiecare casă, aflată în construcție, se amplasează reuşit în capitala moldovenească, pentru a oferi viitorilor locatari confort sporit și comoditate.

Datorită capacităților sale și graţie parteneriatului său strâns, dezvoltatorul reușește să păstreze prețuri minime pentru metru pătrat la locuințe, pe parcursul unei perioade îndelungate de timp. Anume deaceea, locuinţele de la «Armoson» devin tot mai populare și se bucură de o cerere constantă și bine meritată.

Abordarea individuală se oferă fiecărui client, aplicând un program flexibil de plăţi pentru rambursarea costului apartamentului, dacă apare o astfel de necesitate. Există diferite opțiuni de vânzare a apartamentelor de la compania «Armoson» - versiunea albă sau "la cheie". Ficare îşi alege cea mai potrivită pentru el, iar experții constructorului vor consulta calitativ clientul, astfel încât alegerea lui să fie cât mai conștientă.

Toate obiectele «Armoson» sunt asigurate, prefinanțate și construite cu cunoașterea materiei respective. A cumpăra un apartament de la compania «Armoson» - a obține garanția calității, încrederea și securitatea viitoarei case proprii, în plus comoditate excelentă şi confort suplimentar pentru o viață mai bună!