Ago-Dacia

Proiecte dezvoltator Ago-Dacia

0 proiecte
în construcție
4 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Ago-Dacia

Compania «Ago-Dacia» are o experiență impunătoare în domeniul construcțiilor, cu o durată de mai mult de un sfert de secol. În această perioadă de timp, în Republica Moldova, dezvoltatorul a reușit să construiască o varietate de obiecte cu orientare socio-culturală și industrială, iar accentul principal a fost pus pe edificarea complexelor rezidențiale confortabile și sigure.

Istoria glorioasă a companiei «Ago-Dacia» a început odată cu crearea primei societăți pe acțiuni din Moldova, în acea secţiune de timp, care în 1990 a fost formată din două mari trusturi de construcție – «Promstroy» și «Grajdanstroy». Anume aceste renumite organizații au construit mai mult de jumătate din obiectele din Chișinău, inclusiv școli, grădinițe, complexe spitaliceşti, parlamentul și guvernul ţării, clădirea circului, uzina Topaz, fabrica de cofetărie „Bucuria“ și o mulțime de case de locuit în capitală.

În anii următori, «Ago-Dacia» s-a evidenţiat prin construcţia sediului principal al Victoriabank și Băncii de Economii, clădirii Procuraturii orăşeneşti, Vamei Chișinău, reprezentanţei comerciale a Chinei, Ambasadei Turciei, și multor alte obiecte deosebite. Angajații companiei s-au ocupat productiv de reparaţia principalei Catedrale a Republicii și, de la zero, au ridicat turnul central al clopotniței acesteia.

Astăzi, casele de la compania «Ago-Dacia» se disting prin utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate, izolarea suplimentară a fațadelor clădirilor cu penoplast, cu grosime de 80 mm, precum și instalarea ferestrelor cu șase camere, care oferă o izolare fonică şi termică excelentă.

Diferite tipuri de apartamente sunt oferite clienților într-o versiune albă de înaltă calitate, cu pereți perfect îndreptați și încălzire autonomă (cazan și calorifere) de la compania germană «Buderus». Fiecare complex are garaje individuale sau o parcare deschisa, iar pe teritoriul închis din curte există zone de recreere, amenajate cu spaţii verzi si terenuri de joaca pentru copii.

Cumpărând un apartament de la compania «Ago-Dacia», fiecare client poate aprecia, pe măsură, arhitectura modernă a clădirilor construite, simţi confortul, siguranța și pacea în viitoarea și atât de mult așteptata casă!